Solanka 203 Napisano Styczeń 26, 2021 A ta Muza to ma równo pod sufitem? Ja bym jej wybrała tego co lepiej szpachluje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 26, 2021 5 godzin temu, TwojaMuuza napisał: No ale co mam opowiadać? Chlopaki stracili dla mnie głowę;) a sa kolegami wiec nie wiem jak oni tam miedzy sobą sobie poradzą z tą miłością. Wybierz Misia . W ten sposób nie zniszczysz ich koleżeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 12 minut temu, misiek172 napisał: Wybierz Misia . W ten sposób nie zniszczysz ich koleżeństwa Nic z tego. Teraz to ja juz nie chce żadnego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 26, 2021 10 minut temu, TwojaMuuza napisał: Nic z tego. Teraz to ja juz nie chce żadnego;) Fajnie że nie chcesz żadnego z nich. To teraz już wybór jest oczywisty ----> 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed chwilą, misiek172 napisał: Fajnie że nie chcesz żadnego z nich. To teraz już wybór jest oczywisty ----> Misio został już wybrany, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 26, 2021 6 minut temu, TwojaMuuza napisał: Misio został już wybrany, A skąd to wiesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 2 minuty temu, misiek172 napisał: A skąd to wiesz ? Bo go wybrałam i siedzi na tapczanie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 26, 2021 7 minut temu, TwojaMuuza napisał: Bo go wybrałam i siedzi na tapczanie;) Nieprawda. Siedzę teraz na fotelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 5 godzin temu, TwojaMuuza napisał: Dwóch chłopaków sie we mnie podko...e, co zrobić? Jak wybrać tego najlepszego? rzuć kostke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 26, 2021 8 godzin temu, TwojaMuuza napisał: Dwóch chłopaków sie we mnie podko...e, co zrobić? Jak wybrać tego najlepszego? A ten którego wybierzesz na co będzie mógł liczyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tamta dziewczyna 95 Napisano Styczeń 28, 2021 Dnia 27.01.2021 o 01:02, Niby normalny napisał: Tylko brzydcy faceci ? Nie powiedziałabym tak. Zamiast tego raczej zaniedbani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 28, 2021 28 minut temu, dotcom napisał: bo jest ladacznicą babilońską Hahaha, ja ci dam!! Zuliku jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 28, 2021 Do wyboru najlepszego kandydata wystarczy tylko linijka ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 28, 2021 Ta kobietka wybrała misia i zobacz jaka jest szczęsliwa https://i1.wp.com/szpilkiprzykasie.pl/wp-content/uploads/2019/03/kobieta-z-misiem.jpg?w=1068 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 28, 2021 Misio fisio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beatkaglamour 3 Napisano Styczeń 28, 2021 Najlepszym okaże się ten który będzie Ci okazywał najmniej szacunku, łobuz kocha najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 28, 2021 2 minuty temu, beatkaglamour napisał: Najlepszym okaże się ten który będzie Ci okazywał najmniej szacunku, łobuz kocha najbardziej Dzięki, przemyślałam i żadnego nie potrzebuje tak naprawdę. A juz najmniej tego co byłby doopkiem, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 28, 2021 4 minuty temu, BoniBluBąbel napisał: A co z damiankiem i jego kabankiem? Rozczarowalas mnie sromotnie. Damianek mnie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 28, 2021 19 minut temu, TwojaMuuza napisał: . A to zdjęcie co masz w avatarze to jest jakaś aktorka ? Kogo tu wstawiłaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beatkaglamour 3 Napisano Styczeń 28, 2021 1 minutę temu, BoniBluBąbel napisał: I ma racje. Na co mu takie stare zjarane na solarium prochno z pustym lbem. Kuguar z rozciągnięta wedżajną. Nie obrażaj roksanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 28, 2021 3 minuty temu, beatkaglamour napisał: Nie obrażaj roksanki Niech spada, mnie ciężko obrazić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beatkaglamour 3 Napisano Styczeń 28, 2021 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Niech spada, mnie ciężko obrazić A Ty roksanka tak osobiście co uważasz w takich tematach jak wzbudzanie zazdrości przez kobiete np poprzeż puszczanie się z innymi facetami mając partnera. Wiedząc, że to cecha głęboko zakorzeniona w kobiecie i każda taką posiada w sensie puszczalstwo jako taki racial skill nabyty już na starcie przy odziedziczeniu płci żeńskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 28, 2021 6 minut temu, beatkaglamour napisał: A Ty roksanka tak osobiście co uważasz w takich tematach jak wzbudzanie zazdrości przez kobiete np poprzeż puszczanie się z innymi facetami mając partnera. Wiedząc, że to cecha głęboko zakorzeniona w kobiecie i każda taką posiada w sensie puszczalstwo jako taki racial skill nabyty już na starcie przy odziedziczeniu płci żeńskiej Jutro ci napisze co uważam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beatkaglamour 3 Napisano Styczeń 28, 2021 3 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Jutro ci napisze co uważam. Czekam z niecierpliwością, ustawiam sobie budzik i od tej pory myślę tylko o Tobie oh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 29, 2021 10 godzin temu, beatkaglamour napisał: Czekam z niecierpliwością, ustawiam sobie budzik i od tej pory myślę tylko o Tobie oh No więc zdziwie cie, ale ja wcale o takim czymś nie myślę, uważam że to gooopie i dziecinne zagrywki. Można, stracić osobę na której nam zależy. Albo coś robisz dla siebie i robisz to z sercem, albo wcale- odniosłam się tu do relacji mezczyzna kobieta, bo o takowej piszemy. Zeby było jaśniej, najjaśniej jak się da: nigdy nie poszłam do łóżka z kims zeby innemu zrobic na złość. Oto moje zdanie na ten temat;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek172 44 Napisano Styczeń 29, 2021 12 godzin temu, TwojaMuuza napisał: Zeby było jaśniej, najjaśniej jak się da: nigdy nie poszłam do łóżka z kims zeby innemu zrobic na złość. A czy zdarzyło Ci się zdradzić męża ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 29, 2021 49 minut temu, misiek172 napisał: A czy zdarzyło Ci się zdradzić męża ? Nie, kocham go nad życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach