czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Myslisz o mnie? Jestes tu jeszcze? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Pewnie jestes, nie jest latwo wyjsc z nalogu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed chwilą, czkafka napisał: Myslisz o mnie? Jestes tu jeszcze? Damian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 33 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Damian? Nie, Gertruda ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 cukiereczku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 nie ma Cie juz albo juz przestalam widziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 a wiesz ze dlugi czas nie bylo ciebie w moich myslach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 czas wszystko zalatwia... to dobrze, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Cukiereczku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 czy wspominasz mnie jeszcze czasem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Mam nadzieje, ze jest w Twoim zycia fajna kobieta, ktora czule tuli Cie do snu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Tyle niewypowiedzianych slow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 i mimo wszystko troche żal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Cukiereczku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 czy moglabym napisac coś, co przyjalbys cieplo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Otulam cieplym kocykiem, caluje w nosek i oczka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 26, 2021 1 godzinę temu, czkafka napisał: Myslisz o mnie? Jestes tu jeszcze? Musisz nabrać wody w usta, pochylić się do ziemi głową w dół i połknąć zawartość. Przejdzie w sekundę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 1 minutę temu, Electra napisał: Musisz nabrać wody w usta, pochylić się do ziemi głową w dół i połknąć zawartość. Przejdzie w sekundę Juz przeszlo ale dzienkufka za rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 26, 2021 10 minut temu, czkafka napisał: Juz przeszlo ale dzienkufka za rade Finezyjny pomysł, ale skuteczny. W pracy i innym miejscu publicznym proponuję poczkać, a nie robić z siebie ciuula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 2 minuty temu, Electra napisał: Finezyjny pomysł, ale skuteczny. W pracy i innym miejscu publicznym proponuję poczkać, a nie robić z siebie ciuula haha zapewniam Cie, ze nikt kto tylko rzuci na mnie okiem, nie wezmie mnie za ciuula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 i znowu mam czkawke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 26, 2021 6 minut temu, czkafka napisał: haha zapewniam Cie, ze nikt kto tylko rzuci na mnie okiem, nie wezmie mnie za ciuula Nikt? Z głową w dół łykającego płyn? U mnie w pracy to mało standardowe zachowanie, nie wiem jak tam u Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 26, 2021 7 minut temu, czkafka napisał: i znowu mam czkawke Wystraszyć Cię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 1 minutę temu, Electra napisał: Wystraszyć Cię? Juz przeszla, pomyslalam o kotku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 26, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, czkafka napisał: Juz przeszla, pomyslalam o kotku Zamienię w takim razie na przy następnej czkawce. Edytowano Styczeń 26, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Styczeń 26, 2021 (edytowany) 36 minut temu, czkafka napisał: Otulam cieplym kocykiem, caluje w nosek i oczka... O boszzeee, jakie to słodkie az zemdlilo A w doopke tez bedziesz całował? Edytowano Styczeń 26, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed chwilą, Electra napisał: Zamienię w takim razie na przy następnej czkawce. Jestes mila ale ja poradze sobie sama Kotek pomasujesz plecki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: O boszzeee, jakie to słodkie az zemdlilo wyjdz stad i nie czytaj proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 3 minuty temu, TwojaMuuza napisał: O boszzeee, jakie to słodkie az zemdlilo A w doopke tez bedziesz całował? Cukiereczka mojego? Wszedzie moge calowac, masz jeszcze jakies pytania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 26, 2021 5 minut temu, czkafka napisał: Kotek pomasujesz plecki? Klatkę piersiową Amolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach