czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 a tak sie kiedys lubilismy bawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Na pewno nie umarł... pewnie siedzi w jakiejs dziurce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 26, 2021 9 minut temu, czkafka napisał: Na pewno nie umarł... pewnie siedzi w jakiejs dziurce Z myszami pomyliło Ci się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 Mam nadzieje, ze nie sa to szare myszki i dobrze zaopiekuja sie moim kotkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pepsi 0 Napisano Styczeń 26, 2021 On taki Twój jak i mój. Ty Go kocykiem przykrywasz a inna drapie za uchem. Niezły spryciarz z tego kota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Styczeń 26, 2021 14 minut temu, Pepsi napisał: On taki Twój jak i mój. Ty Go kocykiem przykrywasz a inna drapie za uchem. Niezły spryciarz z tego kota. To tylko ucho, cialo... nas łączy dusza Moj kotek na pewno nie jest twoj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Marzec 5, 2021 Kotek... tęsknię znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czkafka 4 Napisano Marzec 5, 2021 Przytulam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach