Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Róża60607

Czy to ciąża? Wyniki wiarygodne?

Polecane posty

6 minut temu, Róża60607 napisał:

Odniesiesz się do mojej wyższej wypowiedzi? Nie rozumiem dlaczego najpierw mowisz, że beta wykazałaby już ciążę a potem, że dzusiejsza beta bedzie nie wiarygodna

Beta na początku stycznia byłaby wiarygodna, bo faktycznie w grudniu mogłoby Ci się trafić plamienie. Teraz po tylu plamieniach to jest to tak wiarygodne, jak ciąża fizjologiczna u zdrowego faceta.

KOLEJNE "plamienie" jest już okresem (każdy okres to plamienie, tylko z różnym natężeniem, w zależności od ilości złuszczanego materiału)

Powiedz mi, skoro tak długo "jesteś" w ciąży, czemu nie poszłaś po prostu do ginekologa na USG?

10 godzin temu, Róża60607 napisał:

Odniesiesz się do mojej wyższej wypowiedzi? Nie rozumiem dlaczego najpierw mowisz, że beta wykazałaby już ciążę a potem, że dzusiejsza beta bedzie nie wiarygodna

Odpowiem ci spokojnie na to pytanie 😊 jeśli stosunek miałaś w grudniu i ani testy ani z bety nie wyszło że jesteś w ciąży to faktycznie w niej nie jesteś ponieważ jak miałaś stosunek w grudniu to i beta i testy powinny już ci wykazywać ciążę nawet z tymi plamieniami. Jeśli nadal miałaś kolejne plamienie to jest miesiączka tylko o mniejszej częstotliwości. Napewno w ciąży nie jesteś bo jeśli było by zapłodnienie to bodajże była byś w ciąży teraz miesiąc i było by ją widać nawet na USG i z bety też by już było tej poprzedniej widać. Więc spokojnie nie jesteś w ciąży