foxy74 0 Napisano Marzec 7, 2021 Brygida mam nadzieję że nie rzuciłaś się w wir jedzenia potraw z thermomixa U mnie niestety dieta musi być przerwana na ok.dwa tyg.. Nie będę się wdawać w szczegóły ,ale bardzo jestem zła z tego powodu bo waga pewnie sporo pójdzie w górę i będę musiała startowac po raz drugi i to z wyższej wagi . Kurcze ja jak sobie cos zaplanuje to zawsze jakaś zaraza musi się przypałętać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrygidaT 1 Napisano Marzec 9, 2021 Foxy nie odpuściłam. Dziś wróciłam ze szpitala. W sobotę karetka nas zawiozła tak jak stałam, syn zaliczył upadek na skate parku, był bez kasku , jest już ok, ale o diecie zapomniałam w zasadzie nic nie jadłam te trzy dni, weszłam teraz na wagę jest 72,9. Nie cieszy mnie to póki co, ale może pomalutku znów zacznę swoje posiłki jeść w tych moich godzinach bo życie toczy się dalej a jak już zapomnę o tym koszmarze powypadkowym, to dalej będę dążyć do celu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foxy74 0 Napisano Marzec 11, 2021 Brygida , mam nadzieję że już synem wszystko ok.i nie ma jakiś komplikacji . Dieta w takich okolicznościach idzie w odstawkę w taki czy inny sposób . Ja też jeszcze kilka dni muszę poczekać i zaczynam od nowa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowaja1995 0 Napisano Marzec 21, 2021 Ja od jutra zaczynam, życzcie mi powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach