edika35 0 Napisano Luty 2, 2021 Czy jest już ktoś na październik? Dziś odebrałam wyniki beta hcg i wyszlo 19,13. Za 2 tyg mam powtórzyć betę i zobaczymy przyrost. Z kalkulatora termin wychodzi na 10.10. Może ktoś jeszcze???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joamru 0 Napisano Luty 2, 2021 Witaj. Ja narazie czekam bo z kalkulatora termin mam na 20 października . Wiec test robie dopiero w przyszłym tygodniu. masz jakieś objawy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edika35 0 Napisano Luty 2, 2021 Oj tak. Ból piersi i dziś mdlosci. W piątek idę powtarzać betę bo nie wytrzymam w takiej niepewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joamru 0 Napisano Luty 2, 2021 Od kiedy się zaczęły te dolegliwości związane z piersiami ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edika35 0 Napisano Luty 3, 2021 Zawsze piersi mnie bolały tydzień przed okresem. Teraz tego nie było więc był to pierwszy znak ciąży. Zaczęły boleć w dniu spodziewanej miesiączki. I to same sutki bo przeważnie przed okresem bolały całe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joamru 0 Napisano Luty 3, 2021 To ja czekam dalej to pierwsze będzie Twoje dziecko ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach