Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 Witam czy przez placówkę można zajsc w ciąże robiłam w październiku i w listopadzie palcowke z chłopakiem nie było spermy ani plemników wkładał tylko swoje palce głęboko w. .. Nie było też jego członka mogłam zajść ? Robiłam ponad 10 testów i ujemne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Luty 3, 2021 Czy można reaktywować jeśli nie całe Bravo, to chociaż ich rubrykę dotyczącą seksu dla nastolatków? Nie możesz być w ciąży, ponieważ do zapłodnienia są potrzebne plemniki, a nie palce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Luty 3, 2021 4 minuty temu, Kwiat0a napisał: Witam czy przez placówkę można zajsc w ciąże robiłam w październiku i w listopadzie palcowke z chłopakiem nie było spermy ani plemników wkładał tylko swoje palce głęboko w. .. Nie było też jego członka mogłam zajść ? Robiłam ponad 10 testów i ujemne Oczywiście, że można. Budowa dłoni męskiej i kobiecej się diametralnie różni. Palce mężczyzn mają pod paznokciami taki otwór, przez który może przedostać się sperma. Idź do ginekologa, bo prawdopodobieństwo ciąży jest wysokie. Powodzenia 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, Iwna napisał: Oczywiście, że można. Budowa dłoni męskiej i kobiecej się diametralnie różni. Palce mężczyzn mają pod paznokciami taki otwór, przez który może przedostać się sperma. Idź do ginekologa, bo prawdopodobieństwo ciąży jest wysokie. Powodzenia Ale naprawde ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Luty 3, 2021 2 minuty temu, Kwiat0a napisał: Ale naprawde ? Nie oglądałaś nigdy męskich dłoni? Dziwne, że o tym nie wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 Przed chwilą, Iwna napisał: Nie oglądałaś nigdy męskich dłoni? Dziwne, że o tym nie wiesz. No nie można zajść przez placówkę bo jak oni nie mają nic na dłoni xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBąbel 301 Napisano Luty 3, 2021 Tak to jest gdy 13 latki biorą sie za seksy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 Przed chwilą, BoniBluBąbel napisał: Tak to jest gdy 13 latki biorą sie za seksy. Można czy nie przez palcowke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBąbel 301 Napisano Luty 3, 2021 Przed chwilą, Kwiat0a napisał: Można czy nie przez palcowke? Oczywiście ze mozna. Powiadomie twoją matkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, BoniBluBąbel napisał: Oczywiście ze mozna. Powiadomie twoją matkę. No można zajść jak była sperma albo plemniki ale jak nie było ro nie można XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBąbel 301 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, Kwiat0a napisał: No można zajść jak była sperma albo plemniki ale jak nie było ro nie można XD Na biologii spałaś? Można jeśli to był palec grzebalec. Mężczyźni mają taki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 2 minuty temu, BoniBluBąbel napisał: Na biologii spałaś? Można jeśli to był palec grzebalec. Mężczyźni mają taki. Ta XD głupia nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, Kwiat0a napisał: Ta XD głupia nie jestem Mądra osoba takiego tematu by nie zakładała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 Przed chwilą, Gość_2 napisał: Mądra osoba takiego tematu by nie zakładała... Hahahah ale nie można nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pisces 73 Napisano Luty 3, 2021 3 minuty temu, Kwiat0a napisał: Ta XD głupia nie jestem To po co pytasz jak wiesz ...ko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 2 minuty temu, Pisces napisał: To po co pytasz jak wiesz ...ko? Bo chve być pewna że się nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Luty 3, 2021 3 minuty temu, Kwiat0a napisał: Hahahah ale nie można nie? Ty mi powiedz, głupia nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 2 minuty temu, Gość_2 napisał: Ty mi powiedz, głupia nie jesteś No raczej że nie można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Luty 3, 2021 5 minut temu, Kwiat0a napisał: No raczej że nie można Ale pewna nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 13 minut temu, Gość_2 napisał: 4 minuty temu, Gość_2 napisał: Ale pewna nie jesteś Jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwna 674 Napisano Luty 3, 2021 2 minuty temu, Kwiat0a napisał: Jestem Jak da się przez siadanie na desce sedesowej i przez wycieranie tym samym ręcznikiem to dlaczego uważasz, że nie da się przez palcówkę. Myśl co chcesz, ale na wszelki wypadek dobrze się odżywiaj i zero używek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 Przed chwilą, Iwna napisał: Jak da się przez siadanie na desce sedesowej i przez wycieranie tym samym ręcznikiem to dlaczego uważasz, że nie da się przez palcówkę. Myśl co chcesz, ale na wszelki wypadek dobrze się odżywiaj i zero używek. Nie da się przez soadanie na desce i przez wycieranie tym samym ręcznikieml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Luty 3, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, Kwiat0a napisał: Nie da się przez soadanie na desce i przez wycieranie tym samym ręcznikieml Pewna jesteś? Palcówki nie jesteś, wiec wiesz... ciężko uważać Cię za eksperta Edytowano Luty 3, 2021 przez Gość_2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 Przed chwilą, Gość_2 napisał: Pewna jesteś? Palcówki nie jesteś, wiec wiesz... ciężko uważać Cię za eksperta Pewna jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Luty 3, 2021 Przed chwilą, Kwiat0a napisał: Pewna jestem To dlaczego deski i ręcznika jesteś pewna, a palcówki nie jesteś? Twoje pojmowanie mnie fascynuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 Przed chwilą, Gość_2 napisał: To dlaczego deski i ręcznika jesteś pewna, a palcówki nie jesteś? Twoje pojmowanie mnie fascynuje Nie wiem po prostu jestem młoda i dlatego tak uważam ale wiem ze się nie da a ja sb wmawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, Kwiat0a napisał: Nie wiem po prostu jestem młoda i dlatego tak uważam ale wiem ze się nie da a ja sb wmawiam jak jesteś młoda to może wróć do podręcznika od biologii, a za czynności seksualne weź się dopiero, jak dorośniesz, teraz się do tego nie nadajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, Gość_2 napisał: jak jesteś młoda to może wróć do podręcznika od biologii, a za czynności seksualne weź się dopiero, jak dorośniesz, teraz się do tego nie nadajesz No tak zrobię tylko proszę teraz mi powiedz bo chce być pewna można czy nie? Bo wiem ze się nie da ale ja sb wmawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Luty 3, 2021 Przed chwilą, Kwiat0a napisał: No tak zrobię tylko proszę teraz mi powiedz bo chce być pewna można czy nie? Bo wiem ze się nie da ale ja sb wmawiam odpowiedziałam Ci na samym początku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 3 minuty temu, Gość_2 napisał: odpowiedziałam Ci na samym początku Dziękuję bardzo chłopak też tak mówi nawet plemników nie było to nie mogę być a ja sb coś wmówiłam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach