Kwiat0a 3 Napisano Luty 3, 2021 Witam czy przez placówkę można zajsc w ciąże robiłam w październiku i w listopadzie palcowke z chłopakiem nie było spermy ani plemników wkładał tylko swoje palce głęboko w. .. Nie było też jego członka mogłam zajść ? Robiłam ponad 10 testów i ujemne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gratkaa 17 Napisano Luty 4, 2021 Dnia 3.02.2021 o 11:36, Kwiat0a napisał: Witam czy przez placówkę można zajsc w ciąże robiłam w październiku i w listopadzie palcowke z chłopakiem nie było spermy ani plemników wkładał tylko swoje palce głęboko w. .. Nie było też jego członka mogłam zajść ? Robiłam ponad 10 testów i ujemne Ile masz lat? Że takich rzeczy nie wiesz... Oczywiście że przez to nie da się zajść w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Luty 8, 2021 nie da się, ale rozpoczynając współżycie polecam się zabezpieczyć, diafragma caya jest spoko i nie ingeruje w hormony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Luty 11, 2021 Dnia 3.02.2021 o 11:36, Kwiat0a napisał: Witam czy przez placówkę można zajsc w ciąże robiłam w październiku i w listopadzie palcowke z chłopakiem nie było spermy ani plemników wkładał tylko swoje palce głęboko w. .. Nie było też jego członka mogłam zajść ? Robiłam ponad 10 testów i ujemne wejdź sobie na spokojnie na portal Naturalna Płodność i poczytaj, dowiesz się o płodności, jak można zajść w ciążę i jak zapobiegać, bo chyba nie wiesz za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 12, 2021 6 godzin temu, Anka94 napisał: wejdź sobie na spokojnie na portal Naturalna Płodność i poczytaj, dowiesz się o płodności, jak można zajść w ciążę i jak zapobiegać, bo chyba nie wiesz za bardzo A da się przez palcówkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajobecha22222 5 Napisano Luty 13, 2021 19 godzin temu, Kwiat0a napisał: A da się przez palcówkę? XD... Tak z ciekawości przegladam forum i natrafiłem na twoj post. Jak mysle masz około 15 lat, może się mylę... Ale bynajmniej jak ja byłem w lekko starszym wieku, moja tamtejsza partnerka tez robiła wiksy, ze na pewno jest w ciąży - z winy palcówki. Z różnica, że tam było coś więcej niż palcówka czytaj seks i finisz... co prawda nie w środku. Ale ona się uparła na test, wyszedl negatywny. Jezeli twoj chłopak mial nasienie na palcach i wkładał Ci je głęboko... Może coś byc na rzeczy, ale juz, by wyszło, że to ciąża. Ale z tego co napisałaś tak nie było, więc nie, nie jestes w ciąży. Twoj organizm chyba zwyczajnie z jakiegoś powodu przesunal Ci okres, jeżeli o to chodzi. Może to być też spowodowane zabawami Xd... i odczuciami z tym idącymi jak silny stres czy ekscytacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicha22 0 Napisano Luty 14, 2021 Zdecydowanie nie jesteś i tu dobrze piszą. Właśnie z różnych takich niepewności i stresów to miesiączka się może opóźnić. Grunt to wiedza przede wszystkim, ale fachowa. Ja byłam u ginekologa , bardzo fajnej pani doktor. A jak zdecydowaliśmy się z moim chłopakiem na seks to najpierw on się zabezpieczał, a po jakimś czasie ja zaczęłam stosować belarę. Z tabletkami jednak dużo pewniej się czuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiat0a 3 Napisano Luty 14, 2021 1 minutę temu, cicha22 napisał: Zdecydowanie nie jesteś i tu dobrze piszą. Właśnie z różnych takich niepewności i stresów to miesiączka się może opóźnić. Grunt to wiedza przede wszystkim, ale fachowa. Ja byłam u ginekologa , bardzo fajnej pani doktor. A jak zdecydowaliśmy się z moim chłopakiem na seks to najpierw on się zabezpieczał, a po jakimś czasie ja zaczęłam stosować belarę. Z tabletkami jednak dużo pewniej się czuję. Dziękuję bardzo bo nwm od 10 grudnia mam wrażliwy zapach na papierosy a od połowy listopada mam wyobraźnie że jestem w ciąży i wgl okres mam testy robiłam ale ujemne są a mam niebieskie żyły na piersiach i trochę mnie boli w podbrzuszu na dole koło pochwy z prawej strony i nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach