Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 2 minuty temu, irukangi napisał: Rozumiem , ale uwierz nie jesteś jedynym który został "porzucony". To żadna wyjątkowa sytuacja , nawet banalna. Nie zmusisz nikogo by z Tobą był. Ten bajzel który mam w sercu i obecnie w życiu nazywasz "banalną sytuacją" ? Gratuluję poczucia humoru. No to najwidoczniej ja całkowicie nie pasuję do tego zepsutego świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, Alice Alison napisał: Ciekawe jak Ona opisałaby zaistniałą sytuację..... Nic nie dzieje się bez przyczyny. Noooo...też jestem ciekaw co za bzdury by wymyśliła. Doskonale posługuje kłamstwem. Niczym muszkieter szpadą Edytowano Luty 3, 2021 przez Załamany 43 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 3, 2021 6 minut temu, agent of Asgard napisał: Doczytałem już, nie ma ochoty. Mówiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 2 minuty temu, baskabarbara napisał: Jeżeli ma 40 lat Nie ma 40 lat tylko 46 Aż dziw mnie bierze że ta kobieta ma tyle lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 3 minuty temu, baskabarbara napisał: może ma kryzys wieku średniego, albo jakiś problem i chce być sama, Jak się ma problemy i ma się faceta to rozwiązuje się problemy razem z facete a nie w samotności. Bo po to mnie brała żebym pomagał Jej rozwiązywać problemy Przykro mi że tego nie wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, baskabarbara napisał: Ty dla niej za młody ot po problemie 3 lata różnicy to za młody? Poważnie? Zastanów się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 3, 2021 2 minuty temu, irukangi napisał: Ochotę MAM ! Zaraz, zaraz .... a o czym my tu piszemy? Na co masz ochotę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 17 minut temu, używammózgu napisał: Teraz mialbys dodatkowy problem z rozwodem. Problem z rozwodem? Nie wziął bym żadnego rozwodu bo ją kocham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 3, 2021 6 minut temu, baskabarbara napisał: Ela ty masz prawie 40 lat doradź Ja mam prawie 40 lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 6 minut temu, irukangi napisał: A tak przy okazji 43 lata i tylko jeden roczny związek? Mam ci całe swoje życie opisać? W jakim celu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Luty 3, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Załamany 43 napisał: Problem z rozwodem? Nie wziął bym żadnego rozwodu bo ją kocham. Ona Ciebie nie. Rozumiesz? Ma być z wdzięczności za miłość? Czy co? Nie rozumiem Twojego myślenia. Przyjaźń będzie trzymać Cię w miejscu, nie ulozylbys sobie życia. Mądra kobieta. Edytowano Luty 3, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, baskabarbara napisał: Ela tyś starsza Jak przekroczysz 30 prawie jak 40 A ty baśka ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, baskabarbara napisał: Ela tyś starsza Jak przekroczysz 30 prawie jak 40 Nie , mam równo 30 a nie 40. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 3, 2021 4 minuty temu, Załamany 43 napisał: Problem z rozwodem? Nie wziął bym żadnego rozwodu bo ją kocham. Podsumowując, to ona miałaby problem z rozwodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 Trzeba wstąpić do zakonu i przestać marzyć o kobiecie obok i wielkiej miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, Sprawiedliwy napisał: A ty baśka ile masz lat? Pamiętasz 👁 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, agent of Asgard napisał: Podsumowując, to ona miałaby problem z rozwodem. Otóż to.... I dlatego żałuję że na początku znajomości nie poszedłem z Nią do ołtarza. Edytowano Luty 3, 2021 przez Załamany 43 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, Załamany 43 napisał: Trzeba wstąpić do zakonu i przestać marzyć o kobiecie obok i wielkiej miłości. A czemu nie wyciągnąć wnioski, popracować nad sobą i zaufać Wszechświatowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 Przed chwilą, irukangi napisał: Chyba że żyjesz w celibacie lub właśnie z puszki wyklepałeś. Widzę że znasz mnie lepiej niż ja siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, Załamany 43 napisał: Otóż to.... I dlatego żałuję że na początku znajomości nie poszedłem z Nią do ołtarza. Zupełnie serio przeraża mnie Twoje podejście. Czy pragnienia innych ludzi mają dla Ciebie jakieś znaczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: A czemu nie wyciągnąć wnioski, popracować nad sobą i zaufać Wszechświatowi? Myślę że najprędzej zaufam Bogu. Tak chyba będzie dla mnie najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Zupełnie serio przeraża mnie Twoje podejście. Czy pragnienia innych ludzi mają dla Ciebie jakieś znaczenie? A czemu moje pragnienia nie miały dla niej żadnego znaczenia? A niby czemu mam tylko ja spełniać pragnienia innych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Luty 3, 2021 4 minuty temu, Elciaa29 napisał: Pamiętasz 👁 Przepraszam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 2 minuty temu, baskabarbara napisał: Może ona męża kocha? Ona nie ma męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 Przed chwilą, baskabarbara napisał: A dlaczego z mężem nie jest? Bo zmarł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 Przed chwilą, baskabarbara napisał: No to tęskni A co jej przeszkadzało to żebyśmy tęsknili razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, baskabarbara napisał: Przytulić pogłaskać, być, nie trzeba być razem Niby jak mam ją przytulić i pogłaskać nie będąc z nią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 3, 2021 3 minuty temu, Załamany 43 napisał: A czemu moje pragnienia nie miały dla niej żadnego znaczenia? A niby czemu mam tylko ja spełniać pragnienia innych? Ale Ty chcesz zabrać jej wolność i zmusić ją do postąpienia wbrew sobie. Ona też tego od Ciebie oczekiwała? To, co ludzie robią dla nas ma wartość, jeśli robią to bezinteresownie i z własnej woli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Załamany 43 24 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, expresis verbis napisał: Biedna kobieta wiedziala, co ja czeka, dlatego ta prosba "jak mnie kochasz, to daj mi spokoj". No tak...ona jest biedna i skrzywdzona a ja czuję się świetnie i jestem bogaty i mega szczęśliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 3, 2021 To jest Taki Obraz Wasz w późniejszym wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach