Osowa 0 Napisano Luty 3, 2021 Witam. Mam taką sprawę. Otóż jestem gejem, staram się o siebie dbać (biegam codziennie, cięzarki, siłownia jak były otwarte, praca w ogrodzie) mimo ze mam 38 lat wygladam na 25 lat z czego się cieszę. Ale mam juz dosyć jednej rzeczy. Cały czas wypisują do mnie na forach grubasy (wolę szczupłych bez względu na wiek), którzy szukają szczupłych zamiast samemu wziąć się na zbicie kilogramów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 3, 2021 To może sam zacznij pisać do tych, którzy Cię zainteresują? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Osowa 0 Napisano Luty 3, 2021 Własnie taki ustawiłem niedawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Luty 3, 2021 Zabawne jak niemal każdemu się wydaje, że wygląda młodziej... Żałosne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Osowa 0 Napisano Luty 3, 2021 Przed chwilą, serduszko7 napisał: Zabawne jak niemal każdemu się wydaje, że wygląda młodziej... Żałosne. Ale to akurat duzo znajonych mi mowi, wiec to nie moja opinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, Osowa napisał: Własnie taki ustawiłem niedawno Ten o sikorce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Osowa 0 Napisano Luty 3, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Ten o sikorce? grubasom won ale ten o sikorce tez wstwie niezły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 3, 2021 (edytowany) 5 minut temu, Osowa napisał: grubasom won ale ten o sikorce tez wstwie niezły W sumie to z takim opisem chyba należy cieszyć się, że ktokolwiek pisze.... Edytowano Luty 3, 2021 przez agent of Asgard 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 3, 2021 Już koniec tematu? Bo się wkręciłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AZS56 144 Napisano Luty 3, 2021 Btw. Agencie ucieklo Ci r w pleasure :). Kafeteria is my guilty pleasue. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Luty 4, 2021 4 godziny temu, Osowa napisał: Cały czas wypisują do mnie na forach grubasy (wolę szczupłych bez względu na wiek Daj w opisie: "Nie po to dbam o formę, żeby pakować w słoninę. Spuszczam się tylko na sześciopaki". Po to są portale, żeby przesiać gawiedz na dzień dobry, nie umiesz ustawić dobrego opisu? No helloł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach