Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

j.priv.a

Dziwna wysypka/ugryzienia

Polecane posty

Witam, wyskoczyło mi na nodze kilka takich dziwnych ukąszeń... Od 3 MSC wynajmuje mieszkanie, może są tu jakieś robaki albo mam na coś uczulenie. Mieliście może coś podobnego? Jest to bardzo nieprzyjemne i boli. Zarejestrowałem się do lekarza ale najbliższy termin jest za tydzień...

Dnia 5.02.2021 o 21:55, j.priv.a napisał:

Witam, wyskoczyło mi na nodze kilka takich dziwnych ukąszeń... Od 3 MSC wynajmuje mieszkanie, może są tu jakieś robaki albo mam na coś uczulenie. Mieliście może coś podobnego? Jest to bardzo nieprzyjemne i boli. Zarejestrowałem się do lekarza ale najbliższy termin jest za tydzień...

Gdyby były pluskwy to by raczej swędziało. No i ponoć one lubią tors a nie nogi? Niestety a może stety tylko o tym czytałem. 😉

Pluskwy w pierwszej kolejności gryzą po nogach- okolice kostek i w górę. Robią to w nocy kiedy człowiek śpi. Bo to są nocne insekty. Mieszkają w zakamarkach między innymi łóżka, więc mają do ciepłego ciała blisko. Kiedy cię to boli i swędzi? Jak wyglądają ukąszenia?

ht tps:.  //ibb    .co/  DY    L7hhF
Zrobiły mi się takie bąble. Na razie mam na kolanie i na udzie. Inna są mniejsze i nie bolą. 

h ttps://ibb.co/DYL 7hhF
htt ps://ibb.c o/mh HnvV6
ht tps://ib b.co/FxLP cw4

Tutaj reszta ukąszeń

Dnia 5.02.2021 o 22:36, 3310 napisał:

Pluskwy w pierwszej kolejności gryzą po nogach- okolice kostek i w górę. Robią to w nocy kiedy człowiek śpi. Bo to są nocne insekty. Mieszkają w zakamarkach między innymi łóżka, więc mają do ciepłego ciała blisko. Kiedy cię to boli i swędzi? Jak wyglądają ukąszenia?

Zobaczyłem w internecie zdjęcia ukąszeń pluskw i wydaje mi się, że to nie to... To mnie w ogóle nie swędzi. Dopiero jak ubiorę np spodnie to czuć tego bąbla na kolanie, jest bardzo nieprzyjemny 

Dnia 6.02.2021 o 10:05, j.priv.a napisał:

Zobaczyłem w internecie zdjęcia ukąszeń pluskw i wydaje mi się, że to nie to... To mnie w ogóle nie swędzi. Dopiero jak ubiorę np spodnie to czuć tego bąbla na kolanie, jest bardzo nieprzyjemny 

Pająk.