maxii 67 Napisano Luty 5, 2021 jak to może być- że jak dzwonie pod pewien numer z swojego numeru to obiera ktoś inny niż jakbym zadzwoniła z innego. Wiem ze to dziwne ale jestem ciekawa jak to może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 5, 2021 13 minut temu, maxii napisał: jak to może być- że jak dzwonie pod pewien numer z swojego numeru to obiera ktoś inny niż jakbym zadzwoniła z innego. Wiem ze to dziwne ale jestem ciekawa jak to może być? "Ze swojego numeru". Jedyna możliwość to, że ten ktoś, kto odbiera, gdy dzwonisz z innego numeru, nie chce z Tobą gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Luty 5, 2021 nie, sprawdziłam właśnie to są dwie ,,niezależne osoby,, pewnie to jakieś sms spoofing, ale nie mogę tego rozgryźć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Luty 5, 2021 ani ta osoba do której dzwoniłam z ,,swojego numeru,, ani ta druga do której dzwoniłam z,, innego numeru,, mówią ze się ze minął nie kontaktowały a przecież z tego numeru ktoś mi wysyłał smsy i dzwonił to jest popiedolone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 5, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, maxii napisał: to jest popiedolone Tak Ci się tylko wydaje. To ma sens tylko nie masz wiedzy aby to zrozumieć. Edytowano Luty 5, 2021 przez Nemetiisto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach