Ania101010 0 Napisano Luty 6, 2021 mam taki problem, od jakiegoś czasu placówka sprawia mi ból, jestem odpowiednio nawilżona, a i tak czuje ból. Nigdy nie czułam tego bólu jak się zaspokajałam, tak nagle się to stało. Jestem dziewica. Wie ktoś może czemu tak jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 6, 2021 5 godzin temu, Ania101010 napisał: od jakiegoś czasu placówka sprawia mi ból Ale to placówka dyplomatyczna czy jakaś inna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klarciak 1 Napisano Luty 7, 2021 Może spróbuj innego sposobu? Bądź delikatniejsza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klarciak 1 Napisano Luty 7, 2021 Dnia 6.02.2021 o 18:20, Nemetiisto napisał: Ale to placówka dyplomatyczna czy jakaś inna? myślę że pańskie porady będą tutaj nie potrzebne pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 7, 2021 4 minuty temu, klarciak napisał: myślę że pańskie porady będą tutaj nie potrzebne pozdrawiam Ależ skąd? Nie radzę, nie mam bladego pojęcia. Pytam o jaką placówkę chodzi? Może to jednak placówka służby zdrowia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klarciak 1 Napisano Luty 7, 2021 hahah okej, źle odebebrałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elma902@o2.pl 5 Napisano Luty 11, 2021 Witaj. Jeśli jesteś dziewicą powinnaś masturbować się stymulując łechtaczkę,to zrozumiałe że masturbacja dopochwowa sprawia ci ból a powodem jest błona dziewicza z oczywistych powodów nie polecam też żadnych akcesoriów erotycznych. Moim zdaniem stymulacja łechtaczki sprawia większą przyjemność i jest dużo bezpieczniejsza gdyż z łatwością kontrolujesz pieszczoty, efekty i orgazm też są dużo lepsze. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zandalee-70@o2.pl 6 Napisano Luty 17, 2021 Jeśli są to początki twojej masturbacji,to czasem tak bywa. Musisz po prostu zmienić technikę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Luty 24, 2021 skutki grzechu potem bedzie coraz gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skaza 53 Napisano Lipiec 11, 2021 I tu jestem zaskoczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach