Kinga0004 0 Napisano Luty 7, 2021 Cześć Pytanie i może coś doradzicie. Cóż wczoraj spotkałam się z chłopakiem poznanym na portalu randkowym. Było mega miło długie rozmowy itp. Nadyepnego dnia długo pisal8smy nadal było super i nagle przestał się oddzywac mimo, że odczytał wiadomości, prócz ostatniej,, cóż tak zamilkłeś, I pytanie mam się martwić? Mam zadzwonić? Wypisywać Choć pewnie najlepiej byłoby poczekać, ale ciekawość i niewiedza mnie dobija tym bardziej, że pisaliśmy ostatnie dnie no stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 7, 2021 Wczoraj spotkałaś się z chłopakiem. Dzisiaj pisaliście, aż przestał odpisywać, a Ty napisałaś mu „co tak zamilkłeś”. Teraz chcesz dzwonić o 22. Wyluzuj trochę. Jeśli jeszcze nie odstraszyłaś go swoją presją, sam się odezwie... jeśli zechce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Luty 7, 2021 41 minut temu, Kinga0004 napisał: [...] nagle przestał się oddzywac mimo, że odczytał wiadomości, prócz ostatniej,, cóż tak zamilkłeś, I pytanie mam się martwić? Mam zadzwonić? Wypisywać [...] Jeśli przeczytał Twoją ostatnią wiadomość, ale nie raczył odpisać, myślę, nie warto się szarpać i walczyć o uwagę osoby, która Cię ignoruje, nie ma szacunku, ani elementarnej kultury osobistej. Zawsze mógł napisać, że odezwie się później, bądź w ogóle nie odczytywać wiadomości. Miej godność. Warto od początku zwracać uwagę na tego typu zachowania i stawiać granicę dla własnego dobra i komfortu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach