TwojaMuuza 875 Napisano Luty 8, 2021 Ojj chyba bedziemy robic te korytarze;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 370 Napisano Luty 8, 2021 Może i tak, u mnie tak dużo śniegu nie ma, ale... bardzo wieje jest strasznie zimno i ja zaspy wielkie. Pozatym fajnie jak troche popada. Może za rok zimy nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 8, 2021 8 minut temu, duży ogórek napisał: Dzień dobry Roksanka w pracy. Haha, praca ,praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Luty 8, 2021 22 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Ojj chyba bedziemy robic te korytarze;) Chyba tak, u mnie sypie od rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 8, 2021 Fajnie, a ja na letnich oponach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Luty 8, 2021 2 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Fajnie, a ja na letnich oponach. To grubo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 8, 2021 5 minut temu, duży ogórek napisał: Jedż ostrożnie 10 km/h Ludzie mnie przeklną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Luty 8, 2021 9 godzin temu, TwojaMuuza napisał: Fajnie, a ja na letnich oponach. Nie masz kozaków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 8, 2021 16 minut temu, lonelyman napisał: Nie masz kozaków? Mam, ale jakoś nie chce mi się ich zakładać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 9, 2021 2 minuty temu, duży ogórek napisał: Muza załóż futro narty weź ze sobą No futra to akurat nie mam z racji, że kocham zwierzęta i nie jestem za ich zabijaniem. Najgorsze, że pompon od czapki ucięłam bo myslalam ze będzie lepiej a czapka sie rozpadła;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Luty 9, 2021 Dnia 8.02.2021 o 08:59, TwojaMuuza napisał: Ojj chyba bedziemy robic te korytarze;) Ja już wczoraj robiłem, dzisiaj poprawiałem, żeby samochodem wyjechać. Ale jest pięknie, to fakt. Muszę dzisiaj po pracy zahaczyć o Lidla i kupić słonecznik i kulki z tłuszczu i ziarna dla sikorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 9, 2021 Mało, Mało tego śniegu, mieliśmy robić korytarze a nie wypustki. Niech pada i niech będzie prawdziwa zima;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach