j.priv.a 0 Napisano Luty 8, 2021 Witam, ostatnio zaczęłam zastanawiać się co jest lepsze do prania... Proszek, kapsułki czy żele? Bardzo lubię jak pranie jest pachnące i miękkie. Używam ostatnio proszku E i nie za bardzo mi się sprawdza. Czym wy lubicie robić pranie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlicjaKu 2 Napisano Luty 8, 2021 kapsułki i złoty lenor ... uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 8, 2021 (edytowany) Piorę w płynie do prania i używam płynu do płukania. Edytowano Luty 8, 2021 przez agent of Asgard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 9, 2021 9 godzin temu, j.priv.a napisał: Czym pierzecie? Pralką automatyczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulpecik0000 0 Napisano Luty 9, 2021 Popiołem lub proszkiem z cegły najlepiej prac szybko i naturalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlaOla 0 Napisano Luty 20, 2021 Ja mam kapsułki jak dla mnie są lepsze od proszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 20, 2021 4 godziny temu, AlaOla napisał: Ja mam kapsułki jak dla mnie są lepsze od proszku Szczególnie na najkrótszych programach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach