TwojaMuuza 875 Napisano Luty 9, 2021 Dzien dobry automacie. Jakiego koloru założysz dzisiaj gacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 9, 2021 Po tacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 9, 2021 4 minuty temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Po tacie. To nie kolorr, felerny automat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 9, 2021 Tak mnie zaprogramowano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 9, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Tak mnie zaprogramowano. Hahaha, ciekawa rzecz aczkolwiek mozna w to uwierzyć, serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 9, 2021 (edytowany) Ta sama fabryka mechanicznych ogórków. Edytowano Luty 9, 2021 przez BardzoBrutalnaBabcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 9, 2021 Przed chwilą, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Tak mnie zaprogramowano. Hahaha, ciekawa rzecz aczkolwiek mozna w to uwierzyć, serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 9, 2021 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: Hahaha, ciekawa rzecz aczkolwiek mozna w to uwierzyć, serio. Ta sama fabryka mechanicznych ogórków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 9, 2021 Ale zimno ja yebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach