Natalia0977 0 Napisano Luty 15, 2021 Mam 18 lat okres od ostatnich 2 lat mam może raz na rok. Prędzej regularnie miesiączkowałam. Na dekolcie i plecach strasznie mnie wysypuje i to nie znika tylko się pogarsza. Przez ostatnie dwa /trzy lata moje życie to jeden wielki stres, płacz, depresja i rozdrażnienie. Co miesiąc dostaje typowe objawy okresu np wyskują mi pryszcze, mam zmienny humor, ale też przez ostatnie 2/3 lata nie jem. Zapomniałam jak się normalnie je. Rano zjem śniadanie w pracy/ szkole nic, jak wrócę do domu nic, kolacje zjem. Przydarzy się taki tydzień gdzie tego pilnuje i zjem ale to jest może raz na miesiąc. Znacznie chudnę ludzie mówią że jestem i wyglądam na anorektyczke. A teraz gdy mam czy to z chłopakiem zjeść czy jakieś urodziny itp to mnie wstręt ogarnia. Nie potrafię jeść przy obcych ludziach. Przez ostatnie 2/3lata stawiałam wszystko na pierwszym miejscu niż samą soebie. Czy to mogą być hormony tzn tarczyca itp czy zwykły brak odzywiania? Co zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalia0977 0 Napisano Luty 15, 2021 Dodam że jeden czas bardzo ale to bardzo wypadały mi włosy. Poszłam na keratynowe prostowanie i w miarę przestało. A w dodatku sama po sobie czuje że coś jest nie tak bo jeden dzień potrafię chodzić szczęśliwa a na drugi jakby mi ktoś umarl. Czy to że względu na brak witamin dostarczanych do organizmu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach