Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RoksanaHot

Temat ten z małolatą co słyszała swoją matkę z facetem w nocy

Polecane posty

Wczoraj czytałam temat gdzie jakaś małolata pisała że słyszy jak jej mama kocha się z jakimś mężczyzną. Chciałam powiedzieć że wiele osób pisało że ona jest nie dorozwinięta seksualnie itp. inni się też z tego śmiali, a kiedyś miałam taką sytuację gdzie małolata koleżanki mama przyszła kiedyś do mnie i powiedziała że słyszy swoją mamę jak uprawia seks z jakimś nieznanym facetem i naprawdę takiej młodej osobie to może wyrządzić wiele krzywdy kiedy słyszy swoją matkę jak uprawia seks. Szkoda mi się zrobiło tej małolaty, bo została spławiona w komentarzach też mam dziecko, córkę i nie pozwolę aby mnie słyszała, mam partnera i lubię sobie zaszaleć ale to trzeba robić z głową. Niestety jest tu dużo buractwa i chamstwa.

1 minutę temu, Puchacz Rolny napisał:

Przede wszystkim jest tu dużo fantastów i onanistów, którzy lubią się wirtualnie wcielać w nastoletnie dziewczynki. Tymczasem prawdziwe nastolatki siedzą na tiktokach albo instagramach, i nie mają w ogóle pojęcia o istnieniu tego forum 😉

O właśnie  😉

Niestety buractwo jest wszędzie i dotyka każdego, i jest mi smutno że nawet małolaty ze swoimi problemami.

11 godzin temu, Puchacz Rolny napisał:

Przede wszystkim jest tu dużo fantastów i onanistów, którzy lubią się wirtualnie wcielać w nastoletnie dziewczynki. Tymczasem prawdziwe nastolatki siedzą na tiktokach albo instagramach, i nie mają w ogóle pojęcia o istnieniu tego forum 😉

Coś w tym jest, chociaż ja odkryłam jak miałam 15 lat