BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 17, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Pije Twoje zdrowie babko. Daj ogóra ostrego żeby mi morde wykrecilo. Pij za mój humor. Zdrowie mam w dupje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 17, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Pij za mój humor. Zdrowie mam w dupje. Nie mów tak póki Ci plecy nie yebną. Jak zdrowie zyebane to humor też. Pije za wszystko. Pieniądze są najważniejsze. Edytowano Luty 17, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 17, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Nie mów tak póki Ci plecy nie yebną. Jak zdrowie zyebane to humor też. Pije za wszystko. Pieniądze są najważniejsze. No właśnie hajs. To pij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 17, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: No właśnie hajs. To pij. Pije i gnije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 17, 2021 12 minut temu, Benniee napisał: Pije i gnije. A jazem wrocila juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 17, 2021 2 minuty temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: A jazem wrocila juz. Dobrze, ze żyjesz. Pewnie trzęsiesz osiedlem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 17, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Dobrze, ze żyjesz. Pewnie trzęsiesz osiedlem. Dobrze ze wafelek a nie ogór https://zapodaj.net/09041524ec412.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 17, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Dobrze ze wafelek a nie ogór Chips, fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach