Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Via

Staranie o dziecko

Polecane posty

Cześć. Mam na imię Olivia, mam 20 lat. Od dwóch lat staramy się z mężem o dziecko. Jakoś pół roku  temu poroniłam  w 12 tygodniu z nieznanych przyczyn.  Lekarz mówił, że to nie powinno być przeszkodą do dalszego starania się o upragnione dziecko. Nie mogę zajść w ciążę, mimo, że liczę kiedy mam dni płodne, trzymam dietę. Czy ktoś z was miał taką sytuację? Co może być problemem?

28 minut temu, Via napisał:

Cześć. Mam na imię Olivia, mam 20 lat. Od dwóch lat staramy się z mężem o dziecko. Jakoś pół roku  temu poroniłam  w 12 tygodniu z nieznanych przyczyn.  Lekarz mówił, że to nie powinno być przeszkodą do dalszego starania się o upragnione dziecko. Nie mogę zajść w ciążę, mimo, że liczę kiedy mam dni płodne, trzymam dietę. Czy ktoś z was miał taką sytuację? Co może być problemem?

Robiłaś badania ? Zglosilas się z tym do lekarza aby Cię przebadał i męża bo może to być jakiś problem zdrowotny.

Ale też często tak działa psychika kiedy człowiek się spina , bardzo chce zajść w ciążę i nie może się wyluzować. Podobno stres bardzo źle wpływa na zajście w ciążę. Wiem że ciężko o tym nie myśleć ale jeśli jesteście zdrowi to spróbujecie się wyluzować.