ElitexD 333 Napisano Luty 19, 2021 Posmuci się ktoś ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Luty 19, 2021 Nie smuc się, szkoda życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 19, 2021 20 minut temu, ElitexD napisał: Posmuci się ktoś ze mną? We dwoje raźniej płakać. Przesuń się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 23 minuty temu, ElitexD napisał: Posmuci się ktoś ze mną? Przytulam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 Przed chwilą, robięjaklubię napisał: No co Ty Kotuś, tu Cię tyle osób lubi. Trochę świrek, ale lubię Ciperka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Luty 19, 2021 Ciężki czas w pracy mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoxiFenix 8 Napisano Luty 19, 2021 posmuciłabym się też ale czasu brak, do nauki trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 (edytowany) 7 minut temu, ElitexD napisał: Ciężki czas w pracy mam dlaczego? Gramy wieczorem w piłkę widzimy się o 22. Edytowano Luty 19, 2021 przez jaktojestno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 19, 2021 5 minut temu, ElitexD napisał: Ciężki czas w pracy mam Pracujesz jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Luty 19, 2021 8 minut temu, robięjaklubię napisał: No tak bywa czasem, po burzy wschodzi słońce. Tylko ja nie radzę sobie z presją i stresem często Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Luty 19, 2021 6 minut temu, wariete napisał: Pracujesz jutro? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olek80 29 Napisano Luty 19, 2021 ja dołączam mi też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, ElitexD napisał: Nie Fajnoo, będziemy ekspić Edytowano Luty 19, 2021 przez jaktojestno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Luty 19, 2021 3 minuty temu, ElitexD napisał: Nie Super. Posiedzimy całą noc do rana i przepędzimy smutki i skumulowany stres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Luty 19, 2021 6 minut temu, robięjaklubię napisał: Rozumiem, ale co ci mogą zrobić, nie ta praca to inna. Zdrówko jedno Z jednej strony i tak chce zmienić pracę niedługo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 19, 2021 8 minut temu, Argen napisał: Też bym pograł jak za dawnych lat... Ostatnio jak graliśmy to chyba ze 3 lata temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach