AlicjaKu 2 Napisano Luty 20, 2021 Kochani, biorę udział w pewnej zabawie modowej. Trzeba było zaprojektować jakiś ciuch i będzie go można dostać za free lub dostać 50zł zniżki. Bardzo chciałabym mieć bluzę, którą sama zaprojektowałam, bo zawsze marzyłam o czymś takim Jednak żeby to się udało trzeba zaprosić kilka osób. Jeżeli możecie mi pomóc to będę wam bardzo wdzięczna https://www.modsly.pl/r/4UR3XAV/ - to jest mój link. Trzeba wejść na stronę utworzyć konto i zacząć mnie obserwować. A jak spodoba się Wam jakiś mój projekt to możecie oddać na niego głos Tak w ogóle to najfajniejsza jest pierwsza nargoda. Mój projekt mógłby trafić do sprzedaży. Dosłownie spełnienie marzeń ...ale wątpię żeby mi się udało??? Pomożecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 20, 2021 15 minut temu, AlicjaKu napisał: Pomożecie? Otwiera się strona główna z tego linku. Można zarejestrować się tylko jako projektant. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlicjaKu 2 Napisano Luty 20, 2021 użytkownik: kulik-alicja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 20, 2021 1 godzinę temu, AlicjaKu napisał: użytkownik: kulik-alicja Założyłem konto i nijak nie da się nic zrobić. Nawet wejść na stronę główną. Jak mam Cię znaleźć? Nie ma żadnej opcji szukaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlicjaKu 2 Napisano Luty 20, 2021 ok. rozumiem, ale konto założyłeś. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach