rafi7578 0 Napisano Luty 21, 2021 Jestem ojcem 8 latka. Nie żyjemy razem w związku z jego matką. Syn przebywa teraz u mnie od piątku. Matka wczoraj poinformowala mnie ze może mieć coowid ( dla mnie te jej objawy to choroba zatok bo ma gorączkę boli głowa i nie czuje smaku czy węchu). Teraz kazała ( opłaciła już to na, stronie internetowej) żebym pojechał i zrobił mu badania w mobilnym punkcję.(wynik w ciągu ki umasty minut) Jaki jest w tym sens 1. ona widzi że jeśli jest zarazony to moge go odwiezc do niej i mogą przebywać razem ( bo jeśli nie to nie mogę odwiezc) 2. A ona zrobi to jutro Czy jest w tym logika Z góry dziękuje odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Luty 21, 2021 Jedź z dzieckiem na test i nie marudź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiaYuko 95 Napisano Luty 21, 2021 5 godzin temu, rafi7578 napisał: Jestem ojcem 8 latka. Nie żyjemy razem w związku z jego matką. Syn przebywa teraz u mnie od piątku. Matka wczoraj poinformowala mnie ze może mieć coowid ( dla mnie te jej objawy to choroba zatok bo ma gorączkę boli głowa i nie czuje smaku czy węchu). Teraz kazała ( opłaciła już to na, stronie internetowej) żebym pojechał i zrobił mu badania w mobilnym punkcję.(wynik w ciągu ki umasty minut) Jaki jest w tym sens 1. ona widzi że jeśli jest zarazony to moge go odwiezc do niej i mogą przebywać razem ( bo jeśli nie to nie mogę odwiezc) 2. A ona zrobi to jutro Czy jest w tym logika Z góry dziękuje odpowiedź A w czym problem? takie objawy też mogą być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach