GrazynaT 1 Napisano Luty 22, 2021 no właśnie, tak jak w temacie. jak mogę zadbać o usta zimą? teraz te mrozy, temperatura na plusie sprawia, że moje usta są w stanie krytycznym. co mogę zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta_jot 1 Napisano Luty 23, 2021 Suche powietrze, minusowa temperatura, wiatr to jest koszmar nie tylko dla ust, ale i całej skóry. Uzupełnij dietę o witaminy, nawilżaj usta, ale ich nie oblizuj. Mi to pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrazynaT 1 Napisano Luty 24, 2021 a jakie konkretnie witaminy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta_jot 1 Napisano Luty 25, 2021 Wiesz co, zrób sobie morfologię i zobaczysz czego ci brakuje. Ogólnie przyda się żelazo, kwas foliowy, witamina A i z grupy B. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S0NIA 0 Napisano Luty 26, 2021 ja balsamy stosowałam do ust i nic nie pomogło. zdecydowałam się na zabieg juvederm, który robiłam w krakowskiej vesunie. teraz usta mają się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrazynaT 1 Napisano Luty 26, 2021 a boli taki zabieg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S0NIA 0 Napisano Luty 26, 2021 (edytowany) dla mnie był totalnie bezbolesny. z resztą na blogu tej kliniki, o której pisałam wyszedł tekst o pielęgnacji ust i właśnie o tym zabiegu. gdybyś zapragnęła zapoznać się z lekturą oto link do niego: https://vesuna.pl/zimowa-pielegnacja-ust/ . Edytowano Luty 26, 2021 przez S0NIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrazynaT 1 Napisano Marzec 12, 2021 z krakowa nie jestem, ale sprawdzę czy w moim mieście jest coś takiego. niby zima się kończy, a moje usta dalej w fatalnym stanie. a ile miałaś zabiegów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S0NIA 0 Napisano Marzec 14, 2021 wiesz, maseczki też robią swoje. znajoma to normalnie odparzenia na skórze miała. a ja miałam jeden zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach