Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anwil

Spóźnia się

Polecane posty

Hej dziewczyny ☺️ Spóźnia mi się miesiączka 3 dzień, moje cykle to 26-28 dni. Ostatni raz miałam opóźnienie jakieś 2 lata temu gdy miałam zapalenie nerek, od tego czasu nic, do teraz. Współżyłam z narzeczonym 14/15 lutego , bez zabezpieczenia i napewno skończyło się to w środku. Jednak według kalendarzyka nie były to dni płodne. W styczniu byłam mocno przeziębiona , ale dostałam wtedy miesiączkę na czas. Objawy przedmiesiączkowe miałam takie jak zawsze, ból piersi, uczucie „spuchnięcia” itp. Dzień przed planowaną miesiączką (19 luty) zaczęło  pobolewać mnie podbrzusze. W dzień spodziewanej miesiączki (20 luty ) też bolał , od wczoraj nie boli mnie brzuch , piersi delikatnie bolą na dole. Czy mogłam zajść w ciąże ? Kiedy w takiej sytuacji zrobić test ? 

Test robi się w dziń spodziewanej miesiączki, powtórzyć można po tygodniu. Najpewniejsze są jednak badania Beta HCG z krwi. A do kontroli cyklu to polecę mini mikroskop owulacyjny, u mnie się sprawda, a mam nieregularne miesiączki

Uprawiając seks zawsze jest możliwośc zajścia w ciążę. Moim zdaniem trzeba monitorować płodność. Ja mam cyclotester i bardzo jestem zadowolona. Sam kalendarzyk to wiele nie pomoże

to kiedy i czy doszło do zapłodnienia, to można wywnioskować jak prowadzi się starannie i regularnie zapis cykli. Ja mam termometr owulacyjny z aplikacją na smartfona. W ten sposób można dojść do wszystkiego

test w dniu spodziewanej miesiączki, 3mam kciuki !!:) ja też używam termometru, ale myWay i jestem bardzo zadowolona 🙂

moim zdaniem najpewniejsza jest błona dopochwowa z żelem plemnikobójczym

Dnia 23.02.2021 o 09:29, Anwil napisał:

Hej dziewczyny ☺️ Spóźnia mi się miesiączka 3 dzień, moje cykle to 26-28 dni. Ostatni raz miałam opóźnienie jakieś 2 lata temu gdy miałam zapalenie nerek, od tego czasu nic, do teraz. Współżyłam z narzeczonym 14/15 lutego , bez zabezpieczenia i napewno skończyło się to w środku. Jednak według kalendarzyka nie były to dni płodne. W styczniu byłam mocno przeziębiona , ale dostałam wtedy miesiączkę na czas. Objawy przedmiesiączkowe miałam takie jak zawsze, ból piersi, uczucie „spuchnięcia” itp. Dzień przed planowaną miesiączką (19 luty) zaczęło  pobolewać mnie podbrzusze. W dzień spodziewanej miesiączki (20 luty ) też bolał , od wczoraj nie boli mnie brzuch , piersi delikatnie bolą na dole. Czy mogłam zajść w ciąże ? Kiedy w takiej sytuacji zrobić test ? 

No i co słychać? Zrobiłaś test?