Anwil 0 Napisano Luty 23, 2021 Hej dziewczyny Spóźnia mi się miesiączka 3 dzień, moje cykle to 26-28 dni. Ostatni raz miałam opóźnienie jakieś 2 lata temu gdy miałam zapalenie nerek, od tego czasu nic, do teraz. Współżyłam z narzeczonym 14/15 lutego , bez zabezpieczenia i napewno skończyło się to w środku. Jednak według kalendarzyka nie były to dni płodne. W styczniu byłam mocno przeziębiona , ale dostałam wtedy miesiączkę na czas. Objawy przedmiesiączkowe miałam takie jak zawsze, ból piersi, uczucie „spuchnięcia” itp. Dzień przed planowaną miesiączką (19 luty) zaczęło pobolewać mnie podbrzusze. W dzień spodziewanej miesiączki (20 luty ) też bolał , od wczoraj nie boli mnie brzuch , piersi delikatnie bolą na dole. Czy mogłam zajść w ciąże ? Kiedy w takiej sytuacji zrobić test ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Luty 24, 2021 Test robi się w dziń spodziewanej miesiączki, powtórzyć można po tygodniu. Najpewniejsze są jednak badania Beta HCG z krwi. A do kontroli cyklu to polecę mini mikroskop owulacyjny, u mnie się sprawda, a mam nieregularne miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Luty 24, 2021 Uprawiając seks zawsze jest możliwośc zajścia w ciążę. Moim zdaniem trzeba monitorować płodność. Ja mam cyclotester i bardzo jestem zadowolona. Sam kalendarzyk to wiele nie pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Luty 26, 2021 to kiedy i czy doszło do zapłodnienia, to można wywnioskować jak prowadzi się starannie i regularnie zapis cykli. Ja mam termometr owulacyjny z aplikacją na smartfona. W ten sposób można dojść do wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Luty 26, 2021 test w dniu spodziewanej miesiączki, 3mam kciuki !!:) ja też używam termometru, ale myWay i jestem bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Luty 27, 2021 moim zdaniem najpewniejsza jest błona dopochwowa z żelem plemnikobójczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina :) 7 Napisano Marzec 2, 2021 Dnia 23.02.2021 o 09:29, Anwil napisał: Hej dziewczyny Spóźnia mi się miesiączka 3 dzień, moje cykle to 26-28 dni. Ostatni raz miałam opóźnienie jakieś 2 lata temu gdy miałam zapalenie nerek, od tego czasu nic, do teraz. Współżyłam z narzeczonym 14/15 lutego , bez zabezpieczenia i napewno skończyło się to w środku. Jednak według kalendarzyka nie były to dni płodne. W styczniu byłam mocno przeziębiona , ale dostałam wtedy miesiączkę na czas. Objawy przedmiesiączkowe miałam takie jak zawsze, ból piersi, uczucie „spuchnięcia” itp. Dzień przed planowaną miesiączką (19 luty) zaczęło pobolewać mnie podbrzusze. W dzień spodziewanej miesiączki (20 luty ) też bolał , od wczoraj nie boli mnie brzuch , piersi delikatnie bolą na dole. Czy mogłam zajść w ciąże ? Kiedy w takiej sytuacji zrobić test ? No i co słychać? Zrobiłaś test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach