Foczka 0 Napisano Luty 23, 2021 Poniewaź muszę zajść w ciąźe i chce mieć nadzieję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foczka 0 Napisano Luty 23, 2021 Na lepsze jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 23, 2021 To tera czas na buchaja co ma wielkie jaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foczka 0 Napisano Luty 23, 2021 Szukam właśnie duźo jest chętnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 23, 2021 Myślę ze trzeba rozmnozyc Przemysław. Zapełnić nim lyszkowice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foczka 0 Napisano Luty 23, 2021 Juź znalazłam tylko nie wiem jak go zaprosić ma 56 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 23, 2021 Pigułkę gwałtu dac i zabrać dojarke. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foczka 0 Napisano Luty 23, 2021 Ja nie źartuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foczka 0 Napisano Luty 23, 2021 Jakoś to przełkną i przywykniemy do nowej sytuacji bedzie tak jak sobie zaźyczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foczka 0 Napisano Luty 23, 2021 Nikt nie będzie wiedział co nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirelka728 0 Napisano Luty 24, 2021 Ogólnie mnie to zastanawia, że kiedyś nie było Internetu i każdy mógł znaleźć swoją drugą połówkę, a teraz są te wszystkie Tindery itd, a tyle singli (zwłaszcza w dużych miastach). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AZS56 144 Napisano Luty 24, 2021 1 godzinę temu, Kulfon napisał: Ale ryzyko zawsze jest, mozna je jedynie zminimalizowac. A nawet jak to jest twoja dziewczyna to mozecie sie rozejsc i wtedy placisz alimenty. Czasami w sytuacjach ewidentnie ryzykownych nie docenia sie zagrozenia, a jeszcze istnieje antykoncepcja po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach