downhiil 88 Napisano Luty 23, 2021 (edytowany) a was? Edytowano Luty 23, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 23, 2021 (edytowany) Downhill spodziewam się, że tu będzie 20 tyś. Edytowano Luty 23, 2021 przez jaktojestno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 23, 2021 Nic mnie nie jara tak, jak... ...inteligentna rozmowa i piękny uśmiech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Luty 23, 2021 16 minut temu, jaktojestno napisał: Downhill spodziewam się, że tu będzie 20 tyś. wyświetleń? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaktojestno 9 Napisano Luty 23, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: wyświetleń? Cały czas mam na myśli Tam i z tej strony można i z tamtej strony można i olej dolewać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2003 Napisano Luty 23, 2021 Chyba większość ludzi zwraca uwagę na oczęta : ) faktycznie niektórzy miewają mądre spojrzenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amore 16 Napisano Luty 23, 2021 Oczy i głębokie spojrzenie ... * Przy założeniu, że to spojrzenie faceta który mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna jo 18 Napisano Luty 23, 2021 no własnie po co rozkochiwac, dla zabawy? to jest okrutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Luty 23, 2021 Nic nie tak nie jara jak umysł żyleta mimo to dobre serce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Luty 23, 2021 Hmm a jakie to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Luty 23, 2021 Które można zaliczyć do tego inteligentnego? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Luty 23, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Luty 23, 2021 22 minuty temu, Niburdiama napisał: 3? Dobrze wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Luty 23, 2021 1 minutę temu, Niburdiama napisał: Inteligentne to takie wnikanie do glebi oczu? Oczy są zwierciadłem duszy i prawdę Ci powiedzą także uważaj żebyś nie wpadła w sidła spojrzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Luty 23, 2021 24 minuty temu, Niburdiama napisał: wpadłam współczuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Luty 23, 2021 Mi mówią że jak intensywnie myślę to mam pusty wzrok i wyraz twarzy ...a. Po tym poznają i nie przeszkadzają mi wtedy w myśleniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 23, 2021 1 godzinę temu, Niburdiama napisał: Inteligentne to takie wnikanie do glebi oczu? Jak u Przemysława . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach