Loleczek1991 0 Napisano Luty 24, 2021 (edytowany) Witam już to kiedyś opisałem ale się martwię, potrzebuje porady, ponieważ Od kilku lat może od jakieś pięciu gdzieś, w pewnej chwili mam jakiś napad paniki, mam wrażenie że za chwilę będę jakiś nacpany.. Nie jest to zawsze ale w pewnych momentach.. Mam wrażenie że moje źrenice robią się duże.. Kręci mi się jakoś w głowie i czuję jak by wszystkie moje wybryki z całego życia wróciły w ciągu jednej chwili, fakt że u mnie w domu nie było jakiejs. Wielkiej przemocy ale mam jakieś lęki przed przemocą i poznawaniem ludzi i czuję Ze zaraz będę nacpany czy jakis Wszystko jakieś dziwne się robi, tak jak bym dostał kaca moralnego a następnie ludzie się dziwnie na mnie patrzą.. Mam wrażenie że zaraz będę miał jakieś kłopoty.. Wchodzę w stan miękkiego gościa .. A najbardziej mnie to wkurza jak zjem np pizze czy obojętnie coś na miescie i myślę że w Tym są dragi i miałem wrażenie takie jak by coś naprawdę w tym było.. I często Mam tak że mam świadomość jak by wszędzie coś było z narkotykami... To. Takie dziwne i tak często mam tak jak czuje gdy czuje nie znane zapachy.. mam wrażenie że zaraz ktoś mnie wyrzuci ze społeczeństwa i będę nie wiem zrypany o coś.. A Jeśli po alko tez tak mam ale wtedy na alkohol dziwnie reaguje.. Czuję się 3 razy pijanszy chociaż wypiłem jedno piwo.. Kiedyś nawet się z kilkomaosobami o to poklocilem myśląc że w tym były dragi.. Corobić.. Ma ktoś taka sytuacje? Rady! Chcę jeszcze tylko napisać że nigdy nie brałem narkotyków i nie nawidze nawet tego słowa.. Pozdroo Edytowano Luty 24, 2021 przez Loleczek1991 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 24, 2021 1 godzinę temu, Loleczek1991 napisał: Corobić. Dolekarzaiść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach