elma902@o2.pl 5 Napisano Luty 28, 2021 Dziewczyny poradźcie czym usunąć plamę krwi z jasnego obicia tapczanu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorime 6 Napisano Luty 28, 2021 Plamę z krwi skrop wodą utlenioną i chwilę odczekaj. Po czym zmyj zimną wodą. Albo skropić sokiem z cytryny. Powinno się udać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 28, 2021 28 minut temu, elma902@o2.pl napisał: Dziewczyny poradźcie czym usunąć plamę krwi z jasnego obicia tapczanu? Miałem być dziewczyną. Jeśli jest świeża, do kilku godzin to tak jak napisano wyżej. Jakikolwiek odplamiacz tlenowy. Mają zwykle w nazwie słowo: "oxy". Jeśli plama jest zaschnięta to już tylko środki chlorowe. Niestety mogą wybielić obicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elma902@o2.pl 5 Napisano Luty 28, 2021 Dzięki za podpowiedź ,plama jest świeża ale myślę że to lepiej. Wody utlenionej w domu nie mam ale cytryna się znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach