Paraszukapani45 0 Napisano Marzec 1, 2021 Witam wszystkich. Jesteśmy parą która szuka chętnej pani do spotkania. Mężczyzna lat 38 kobieta lat 35. Jesteśmy dyskretną i zadbaną para która szuka urozmaicenia w życiu erotycznym. Poszukiwana pani oczywiście rownież zadbana i dyskretna. Najchetniej w podobnym wieku lecz nie koniecznie. Zapraszam do kontaktu chetne Panie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madga-Lenka 0 Napisano Maj 17, 2021 Cześć, miło byloby mi was poznać :) Mam na imię Magda, mam 36 lat i sama szukam urozmaicenia. Może umówimy się jakąś kawę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paraszukapani45 0 Napisano Maj 20, 2021 Cześć Magdo. Odezwij sie na maila paraszukapani45@wp.pl pozdrawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madga-Lenka 0 Napisano Maj 20, 2021 (edytowany) Hmn niestety nie mogę wysłać maila na adres paraszukapani45@wp.pl ponieważ dostaję info, że taki email nie istnieje Edytowano Maj 20, 2021 przez Madga-Lenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paraszukapani45 0 Napisano Maj 20, 2021 Niemozliwe. Sprawdz prosze jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paraszukapani45 0 Napisano Maj 20, 2021 Przeslalem wlasnie wiadomosc z innego maila i doszla w 3 sekundy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madga-Lenka 0 Napisano Maj 20, 2021 No ja właśnie juz trzy razy próbowałam ale spróbuję czwarty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paraszukapani45 0 Napisano Maj 20, 2021 To napisz swojego maila. Ja sprawdze czy moge wyslac do ciebie wiadomosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madga-Lenka 0 Napisano Maj 20, 2021 Tym razem poszło ale jakby coś to jestem magdalenka420@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach