Olimpia 255 Napisano Marzec 3, 2021 56 minut temu, Cisza napisał: Dla lepszej komunikacji jednak warto się czasem odezwać...:) Aby potwierdzić to, co wyrażają oczy? Usta powiedzą wszystko, oczy tylko prawdę 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Marzec 3, 2021 7 godzin temu, downhiil napisał: pierwszy glos zazdrości Zazdrościć psychozy i urągania samemu sobie mnożąc w kółko jeden temat ? Musiałby być być durny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 3, 2021 1 godzinę temu, Olimpia napisał: Aby potwierdzić to, co wyrażają oczy? Usta powiedzą wszystko, oczy tylko prawdę Są jeszcze czyny, jakby co:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Marzec 3, 2021 15 minut temu, Cisza napisał: Są jeszcze czyny, jakby co:) Istotą tematu są oczy i tego się trzymajmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 3, 2021 50 minut temu, Olimpia napisał: Istotą tematu są oczy i tego się trzymajmy Same oczęta wystarczą? Myślę, że całoś potrzebna:) koniecznie:) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Marzec 3, 2021 3 minuty temu, Cisza napisał: Same oczęta wystarczą? Myślę, że całoś potrzebna:) koniecznie:) Autor pytał o oczęta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 3, 2021 10 minut temu, Olimpia napisał: Autor pytał o oczęta Ja tylko rozwinęłam myśl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Marzec 3, 2021 1 minutę temu, Cisza napisał: Ja tylko rozwinęłam myśl... Zupełnie niepotrzebnie, bo słowami i czynami w sposób oczywisty okazujemy miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 3, 2021 5 godzin temu, Olimpia napisał: Zupełnie niepotrzebnie, bo słowami i czynami w sposób oczywisty okazujemy miłość Nie zawsze to takie oczywiste... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Marzec 3, 2021 8 minut temu, Cisza napisał: Nie zawsze to takie oczywiste... Oczywiste ale z czasem słowa bledną a czyny ulegają zapomnieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 3, 2021 47 minut temu, malinka 123 napisał: Miłość jest cicha i skromna, gdy jest spełniona oczy stają się blaskiem, gdy niespełniona oczy smutnieją.Bede tu dziś mniej... To prawda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 3, 2021 56 minut temu, Olimpia napisał: Oczywiste ale z czasem słowa bledną a czyny ulegają zapomnieniu Wcale tak być nie musi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 3, 2021 56 minut temu, Olimpia napisał: Oczywiste ale z czasem słowa bledną a czyny ulegają zapomnieniu Wcale tak być nie musi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach