Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma Sargsan powracam

Thores Sargsyan 1981-2018

Polecane posty

Dziś mija 3 rocznica śmierci  mojego męża . Thores umarł na skutek wypadku zostawiając nasza rodzinę .Dziś gdy  mamy  czas powojenny  a pokolenie mojego syna dozanło wojny mój strach i zal jest jeszcze większy. Thoresie pilnuj naszego syna i czuwaj nad nim by  wróg już nigdy nie wyrządził mu krzywdy  . Czuwaj nad nysami dziećmi i ich bezpieczeństwem. Nadal chroń Trigaesa który jest w Arcach  .

Och, jesteś kobietą. Wybacz mi moją ignorancję, dopiero teraz sprawdziłam w Internecie, że Ryspsyma to imię żeńskie. Dużo piszesz o wojnie i jej skutkach, dlatego tendenycjnie założyłam, że to pisze mężczyzna. A przecież wojna dotyka obu płci...

Oby czas powojenny przyniósł Ci jak najwięcej wytchnienia duchowego i fizycznego.

20 godzin temu, kurka na maśle napisał:

Och, jesteś kobietą. Wybacz mi moją ignorancję, dopiero teraz sprawdziłam w Internecie, że Ryspsyma to imię żeńskie. Dużo piszesz o wojnie i jej skutkach, dlatego tendenycjnie założyłam, że to pisze mężczyzna. A przecież wojna dotyka obu płci...

Oby czas powojenny przyniósł Ci jak najwięcej wytchnienia duchowego i fizycznego.

amen , Nic się nie stało .Dokładni w swoim kraju jestem Hripsyme ale w Polsce przyjebało się pisownia Rypsyma

20 godzin temu, kurka na maśle napisał:

mój syn jest też w wojsku i pełni służbę wojskowa w środę skończy 20 lat dlatego bardzo przeryłam wojnę gdy zgineło 5 tys chłopców i żołnierzy zawodowych

Przyjmij, proszę, trochę spóźnione, niemniej serdeczne życzenia z okazji Dnia Urodzin Twojego Syna. Oby następna rocznica była dla Was obojga dużo bardziej spokojna, szczęśliwa. 

Jak długo trwa służba wojskowa w Waszej ojczyźnie?

Dnia 19.03.2021 o 09:27, kurka na maśle napisał:

Przyjmij, proszę, trochę spóźnione, niemniej serdeczne życzenia z okazji Dnia Urodzin Twojego Syna. Oby następna rocznica była dla Was obojga dużo bardziej spokojna, szczęśliwa. 

Jak długo trwa służba wojskowa w Waszej ojczyźnie?

dziekuje 2 lata ale na wilkanoc bendzie w domu z powodu urlopu

Ugotujesz Mu ryż z rodzynkami? :classic_smile: Gdzieś czytałam, że to bardzo ważne danie na ormiańskim stole wielkanocnym, a to dlatego, że w tej potrawie rodzynki symbolizują chrześcijan.

22 godziny temu, kurka na maśle napisał:

Ugotujesz Mu ryż z rodzynkami? :classic_smile: Gdzieś czytałam, że to bardzo ważne danie na ormiańskim stole wielkanocnym, a to dlatego, że w tej potrawie rodzynki symbolizują chrześcijan.

Z pewnościa , jeszcze nie gotowałam ale bembizmy gotować będzie to piękna Wielkanoc