Sylwia1222 0 Napisano Marzec 4, 2021 Hej czy może ktos powiedzieć czy warto w to wchodzić czy te ich kosmetyki do włosów działaja? Czy może tylko warto kupować niż w tą pracę wchodzić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Marzec 4, 2021 Kup i sprawdź. Zobacz jak działają,czy są warte tej ceny i jak wygląda struktura firmy i sprzedaży. Pozniej zastanów się czy chcesz to robić. Wg mnie zasada jest prosta,jeśli chcesz się tym zajmowac to musisz być pasjonatą albo produktu albo sprzedaży. W innym wypadku nie wkręcisz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teraz Ja 0 Napisano Grudzień 18, 2022 Cześć, Panie konsultantki nie informują przy sprzedaży, że zacznie się tzw.detox( mówią,ale nie wyjaśniają jak będzie wyglądał)włosow ,który objawi się tak tłustymi włosami i to zaraz po umyciu! ,że poczucie pewności siebie spada do zera. Mam szampon i odżywkę i nie kupię kolejnych , przetłuszczanie po miesiącu się skończyło, ale nie widzę tego " super" efektu z ich porostem. Na dzień dzisiejszy nie testowalabym tych produktów nawet za darmo. Oczywiście Pani konsultantka stwierdziła, że powinnam sobie jeszcze domówić jakiś olejek by był efekt.( po moim trupie) W tej cenie naprawdę są o niebo lepsze produkty, nazw nie muszę wymieniać. Wygląda to jak jakąś piramida kosmetyczna, coś w stylu forever. Odradzam. Cytuj Edytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach