Niezdecydowana44 0 Napisano Marzec 4, 2021 Znajomi są przeciwko nawet spotkaniu sam na sam i widujemy się na melanżach w jakieś 6 osób. Znamy się już trochę i ostatnio mnie zaprosił na randkę i mówił że mu się spodobałam no i on mi też. Powiedział, że to moja decyzja co zrobię, bo wie że jest stary dla mnie. Nie chcę robić nic przeciwko znajomym ale zależy mi na tym żeby się chociaż spotkać. Co z tym faktem zrobić?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Marzec 4, 2021 (edytowany) 19 minut temu, Niezdecydowana44 napisał: [...] Powiedział, że to moja decyzja co zrobię, bo wie że jest stary dla mnie. [...] Czyli de facto już Cię uprzedził, byś nie nastawiała się na nic poważnego oraz przerzucił ciężar odpowiedzialności za tę decyzję na Ciebie. Niezbyt pozytywnie to o nim świadczy. W razie konsekwencji i problemów możesz usłyszeć, że ''sama chciałaś''. 19 minut temu, Niezdecydowana44 napisał: [...] Co z tym faktem zrobić?! Zastanowić się, czego chcesz, bo on wygląda na chętnego na przygodę z młodą naiwną. Możesz albo przyjąć jego warunki i kontynuować relację niezobowiązująco, albo w to w ogóle nie wchodzić. Proponowałabym zachować dystans, ale to Twoje życie. Uważaj na siebie. Edytowano Marzec 4, 2021 przez Nenesh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach