agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 2 minuty temu, Leżaczek napisał: Jeszcze ma 40 minut. Skąd pomysł, że ma sąsiadów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 A ja tą wódkę to sama wypije i tyle z tego będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 2 minuty temu, Pocahontaz napisał: To teraz się wydało czemu tu z wami siędze. Mama marzenia..fantazje, których nie moge legalnie spełniać Zrób. Tylko dużo soli i cytryny !!! Niech go piecze Zrobię nietypową. Dużo soli, octu i cynamonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Skąd pomysł, że ma sąsiadów? Miałam to napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Zrobię nietypową. Dużo soli, octu i cynamonu. Cynamon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: imbiru! dodej zapomniałam, ze imbir fajnie piecze rpzecież Imbir z cynamonem komponuje się idealnie. (A cynamon uczula.) Może chili do tego...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 6, 2021 2 minuty temu, Pocahontaz napisał: Sorry, nie oglądałam nic Makarona..on tam takimi tekstami powaznie jedzie? Gdyby był poważy nie zadawałby się z Tobą, ale jednak działa to w obydwie strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: imbiru! dodej zapomniałam, ze imbir fajnie piecze rpzecież Imbir dużo lepszy niż cynamon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Imbir dużo lepszy niż cynamon. Zamierzasz go jednak lizać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Nie wiem o jakich tych makaronach gadacie ale Boni też coś o makaronie mówiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Zamierzasz go jednak lizać? Ja tylko mówię nie dodawaj cynamonu !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 I goździków w razie co też nie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Ja tylko mówię nie dodawaj cynamonu !!! Nie ma opcji. Trzeba zabić zapach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: Cynamonem posypac otwarte rany, imbir w rozdziawioną papę, a chili w dupju hue hue hue Tak to widzę w swych pieknych i subtelnych snach Ale ja mówiłem o sproszkowanej chili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Nie ma opcji. Trzeba zabić zapach. Znajdź jakiś tego substytut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Znajdź jakiś tego substytut. Nitro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: jaki cel? Piecze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, agent of Asgard napisał: Nitro? A Ty tworzysz jakiś koktajl mołotowa czy co ? Edytowano Marzec 6, 2021 przez Elciaa29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: Bardziej niz świeże ? Jeśli go nie pokroisz to tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: A Ty tworzysz jakiś koktajl mołotowa czy ci ? Nitro wszystko umyje, nawet trupa, co gnije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: Bardziej niz świeże ? Najbardziej podobno pestki ale ile w zmielelonym to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Na pokrojonego to nawet sól da rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Chociaż sól bardziej szczypie niż piecze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 Albo trotylem wypchać od środka !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 6, 2021 4 minuty temu, Leżaczek napisał: No nie wiem sam mnie uczył % Jedyny a forum, który potrafi inwestować i śmiać się z innych Leżaczek pozdro, bo faktycznie świat jest mały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Nie miał dużo czasu był bardzo minimalist nauka, zalążek, zasiał ziarno i tyle. Jego nauka że potrzebuję neta telefonu drukarki i skanera, % umieć i zawsze mieć chleb i piwo bo można zrobić zupe chmielowa. Był bardzo minimalist. Luzik, niech mają brechę dalej.Rób swoje i nie graj po nocach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: No można, to na sam koniec żeby rozbryzg był. Tez spoko opcja Idealna masz twarz i śnisz mi się po nocach, tylko nie wiem po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 2 minuty temu, Pocahontaz napisał: No można, to na sam koniec żeby rozbryzg był. Tez spoko opcja Mogę ląd podpalić jak przyjdzie odpowiednią chwila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 6, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Mogę ląd podpalić jak przyjdzie odpowiednią chwila. Proponuję jedną z wysp na Pacyfiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 6, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Proponuję jedną z wysp na Pacyfiku. Nie o taki ląd mi chodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach