Anka Bra 0 Napisano Marzec 6, 2021 Cześć, chyba dojrzałam do rozwodu z moim niedojrzałym mężem... Możecie mi polecić jakieś wzory pism rozwodowych? Może ktoś ma do polecenia prawnika z okolic Sochaczewa? Będę wdzięczna za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starr 22 Napisano Marzec 7, 2021 15 godzin temu, Anka Bra napisał: Cześć, chyba dojrzałam do rozwodu z moim niedojrzałym mężem... Możecie mi polecić jakieś wzory pism rozwodowych? Może ktoś ma do polecenia prawnika z okolic Sochaczewa? Będę wdzięczna za pomoc. Wzory pism są w necie - wpisz w wyszukiwarkę "wzory pism rozwodowych" i będą jak na tacy. A poza tym, żaden sąd nie udzieli rozwodu, bo jedna ze stron doszła do wniosku, że ta druga jest niedojrzała. Musi nastąpić, poparty zeznaniem świadka, trwały rozkład pożycia, czyli zerwanie wszystkich więzów fizycznych, duchowych i gospodarczych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DanWan 41 Napisano Marzec 7, 2021 Napisz pozew i daj go do sprawdzenia adwokatowi zapłacisz za to jak za poradę około 200-300 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Marzec 8, 2021 Dnia 6.03.2021 o 22:14, Anka Bra napisał: Cześć, chyba dojrzałam do rozwodu z moim niedojrzałym mężem... Możecie mi polecić jakieś wzory pism rozwodowych? Może ktoś ma do polecenia prawnika z okolic Sochaczewa? Będę wdzięczna za pomoc. Swój pozew sam pisałem... adwokaci tylko sprawdzali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syja 0 Napisano Marzec 12, 2021 Też pisałam swój pozew zupełnie sama , na podstawie takich znalezionych w necie .jest ich całe mb8i naprawdę można to zrobić samemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach