Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Marzec 8, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: do tanga trzeba dwojga, pogadamy i będzie wszystko jasne Gdybyś chciał pogadać to pewnie dawno byś to zrobił. A ty się w pracy z nią widujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 1 minutę temu, TakaTamJedna... napisał: Gdybyś chciał pogadać to pewnie dawno byś to zrobił. A ty się w pracy z nią widujesz? chce ale to jest niezręczne, trudne i czuje sie tak przy niej ze mi ciężko cokolwiek powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilay 20 Napisano Marzec 8, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, AniulkA napisał: i co lilay cieszysz mor.dę Jesteś taka urocza i subtelna . Chyba dlatego. Edytowano Marzec 8, 2021 przez Lilay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 8, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, AniulkA napisał: widzisz za stara gimnazjalistka moze? albo nie lepiej Edytowano Marzec 8, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 1 minutę temu, AniulkA napisał: Nie słuchaj ich g... w zyciu widzieli, zapraszam Ciebie na herbatę, pogadamy. wiem, nie warto słuchać kogoś kto nawet nie wiesz jak na imie ma. Idi,otyzm, jedynie moge wzruszyć ramionami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 8, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, downhiil napisał: wiem, nie warto słuchać kogoś kto nawet nie wiesz jak na imie ma. Idi,otyzm, jedynie moge wzruszyć ramionami lubisz to wiadomo chcesz mlotkiem po łebie Edytowano Marzec 8, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Marzec 8, 2021 45 minut temu, downhiil napisał: chce ale to jest niezręczne, trudne i czuje sie tak przy niej ze mi ciężko cokolwiek powiedzieć 47 minut temu, TakaTamJedna... napisał: Gdybyś chciał pogadać to pewnie dawno byś to zrobił. A ty się w pracy z nią widujesz? Potrafisz odpowiadać na pytania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 2 minuty temu, TakaTamJedna... napisał: Potrafisz odpowiadać na pytania? zostawmy to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Marzec 8, 2021 6 minut temu, downhiil napisał: zostawmy to Jakaś tajemnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 8, 2021 intuicja po cos istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 9, 2021 9 godzin temu, downhiil napisał: intuicja po cos istnieje Nembutsu tez jak i maya. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Marzec 9, 2021 Jak minął wczorajszy dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Marzec 9, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Ok a u Ciebie? Super że dobrze. Cieszę się. Co u mnie? To znaczy jak minął mój dzień wczorajszy czy co u mnie ogólnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Marzec 10, 2021 Dnia 9.03.2021 o 00:53, downhiil napisał: intuicja po cos istnieje Myślisz, że ona tu jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona1ona22 7 Napisano Marzec 12, 2021 Dnia 8.03.2021 o 22:11, downhiil napisał: to by jej chłop zobaczył Trzeba było wysłać do pracy. Poczta kwiatowa działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach