maxii 67 Napisano Marzec 10, 2021 jeśli wjeżdżam w drogę która ma strefę ograniczenia prędkości bądz jest strefa zamieszkania i nie dojeżdżam do końca tej drogi gdzie ta strefa jest odwołana a skręcam w inna ulice to nadal jestem w strefie ograniczenia prędkości czy ulica w która wjechałam jest już niezależną droga na której są inne zasady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chojeńska kasta 11233443e2 1 Napisano Marzec 10, 2021 Jeżeli jest strefa ograniczenia prędkości do 30 km np , i wjeżdżasz w inną drogę to dalej jest 30 . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chojeńska kasta 11233443e2 1 Napisano Marzec 10, 2021 Wpisz koniec ograniczenia prędkości , i zobacz ten znak na necie jak wygląda , taki znak widzisz wtedy koniec . Po prostu wyjeżdżasz ze strefy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chojeńska kasta 11233443e2 1 Napisano Marzec 10, 2021 W strefie ograniczenia prędkości są często skrzyżowania równorzędne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 10, 2021 (edytowany) 4 godziny temu, maxii napisał: nie dojeżdżam do końca tej drogi gdzie ta strefa jest odwołana a skręcam w inna ulice to nadal jestem w strefie ograniczenia prędkości Strefa ograniczenia czy też zamieszkania na wszystkich drogach, którymi można z niej wyjechać jest odwołana, więc nie ma możliwości wjechania w ulicę, na której w jakiś magiczny sposób nie obowiązuje jeśli nie było znaku odwołującego ją. Poza tym przeedytuj temat bo pytanie jest nie tylko samochodowe. Edytowano Marzec 10, 2021 przez Nemetiisto 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach