Olarudz1 0 Napisano Marzec 13, 2021 Hej, czy ktoś z was ma może kupione meble kuchenne ze sklepu Obi? Będę urządzać kuchnie i bardzo podobają mi się jedne fronty ze sklepu Obi, ale w internecie nie mogę znaleźć opinii na temat kuchni z Obi. Może ktoś z was coś wie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vito Scaletta 0 Napisano Marzec 15, 2021 To nie jedyny sklep, więc poszukaj może jeszcze w innych miejscach. Na pewno trafisz na coś solidniejszego i to w lepszej cenie. Jeśli będziesz poszukiwała jakichś porad dotyczących urządzania kuchni, to zerknij sobie na https://www.meble.pl/poradnik - jest tam sporo interesujących artykułów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 15, 2021 Dnia 13.03.2021 o 23:10, Olarudz1 napisał: Może ktoś z was coś wie? Montowałem kuchnię z Leroy, montowałem kuchnię i Castoramy, z Ikea i od jednego producenta z Allegro. Z Leroy i Casto wyglądają jakby były od jednego producenta. Przynajmniej fronty bo szafki już nie. W jednej kuchni pożeniłem górne szafki z Leroy z dolnymi z Casto. Nie ma różnicy. Podejrzewam, że w Obi też są od tego samego producenta. Doradzam lakierowane bo oklejane fronty się rozklejają przy piekarniku po kilku latach jeśli używasz go często. W ogóle najlepiej zamówić u tego producenta z Allegro bo są tak samo dobre a dużo tańsze. I można zamówić na dowolny wymiar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E-MIŚKA 149 Napisano Listopad 22, 2021 Odgrzewam temat bo mnie tez interesują meble z Obi. Ktos, cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach