eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 Mam wątpliwości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 14, 2021 Witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, desire_ napisał: Dzień dobry. Brawo eute, masz już 11 reakcji, dokładam kolejną, miłego Dzięki, z tym, że nadal nei wiem, czemu to służy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 14, 2021 Odnośnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, Cisza napisał: Odnośnie? Odnośnie dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, eute napisał: Odnośnie dnia. Nie no, to już wszystko jasne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, Cisza napisał: Nie no, to już wszystko jasne... no widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 Dzień niby ładny, ale co z tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 1 godzinę temu, Benniee napisał: Dzień dobry, dobry ale ilość pracy, którą sobie odłożyłem na dziś mnie przeraza... Odłóż część na jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 3 minuty temu, eute napisał: Odłóż część na jutro Już tak odkładam i odkładam non stop. Nie chce mi się po nocach siedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 14, 2021 5 minut temu, Benniee napisał: Już tak odkładam i odkładam non stop. Nie chce mi się po nocach siedzieć. Nie bierz ze mnie przykładu i nie siedz po nocach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: Nie bierz ze mnie przykładu i nie siedz po nocach Muszę zrobic jak najwiecej za dnia żeby noc wykorzystać na co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 14, 2021 Masz wątpliwość nadejścia wiosny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 4 minuty temu, Solero napisał: Masz wątpliwość nadejścia wiosny? Tak, mam wątpliwości co do nadejścia wiosny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 14, 2021 6 minut temu, Benniee napisał: Muszę zrobic jak najwiecej za dnia żeby noc wykorzystać na co innego. O to chodzi właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, eute napisał: Tak, mam wątpliwości co do nadejścia wiosny. Czekaj cierpliwie bo ona nadchodzi, bociany już u Nas są 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 14, 2021 Bociany prawdę mówią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 5 minut temu, Solero napisał: Czekaj cierpliwie bo ona nadchodzi, bociany już u Nas są U Nasz też, u sąsiada stoi jeden, ale jakiś taki niemobilny. Z drewna on musi jest czy cuś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, akimuszki napisał: Bociany prawdę mówią Bociany wiedzą kiedy rozpoczyna się sezon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 8 minut temu, Elciaa29 napisał: O to chodzi właśnie uważam, że nie ma rzeczy przyjemniejszej niż spokojny sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, eute napisał: U Nasz też, u sąsiada stoi jeden, ale jakiś taki niemobilny. Z drewna on musi jest czy cuś Bo jeszcze mu zimno i pewnie pierwszy przyleciał albo został na zimę i go trochę zmroziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, Solero napisał: Bo jeszcze mu zimno i pewnie pierwszy przyleciał albo został na zimę i go trochę zmroziło A nie, poczekaj, to sąsiad! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 14, 2021 1 minutę temu, eute napisał: uważam, że nie ma rzeczy przyjemniejszej niż spokojny sen Nie jestem do końca przekonana czy syn miał akurat sen na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Nie jestem do końca przekonana czy syn miał akurat sen na myśli A nie? A co innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Marzec 14, 2021 Znośny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 14, 2021 23 minuty temu, Benniee napisał: Muszę zrobic jak najwiecej za dnia żeby noc wykorzystać na co innego. Synu co miałeś na myśli mówiąc "co innego" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 14, 2021 7 minut temu, eute napisał: A nie, poczekaj, to sąsiad! Haha chyba jeszcze jesteś wczorajsza/y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 30 minut temu, Elciaa29 napisał: Synu co miałeś na myśli mówiąc "co innego" ? Oczywiście, że modlitwę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 14, 2021 17 minut temu, Benniee napisał: Oczywiście, że modlitwę. No i fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 14, 2021 2 minuty temu, Elciaa29 napisał: No i fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach