ShittyKitty 31 Napisano Marzec 14, 2021 Ostatnio kolega mi powiedział, że miał taki sen ze mną w roli głownej. Akarat taki kolega, którego byłam pewna, że nie mam się czego obawiać, że jakoś dziwnie to wyjdzie. Zastanawiam się na ile jest szansa, żeby nasza relacja koleżańska na tym nie ucierpiała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Kobietka 85 Napisano Marzec 14, 2021 Zależy od Ciebie. Jak za bardzo przejmiesz się tym, że śniłaś się mu tak, czy inaczej to będzie po koleżeństwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 To tylko sen. Nic nue znaczy i nie ma się wpływu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Przed chwilą, simply-Roxi napisał: Czyli mój o Filipe też nie? Na to wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 14, 2021 Sądzę, że guwno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 15, 2021 Co do snów, to jest taka formuła:, jeśli chcesz aby twój sen się sprawdził, nie mów o nim nikomu, zabierz w głąb siebie i nieś w sobie ze sobą. Jeśli nie chcesz aby się sprawdził Opowiedz zainteresowanemu lub komukolwiek, wtedy puszczone na zewnątrz pogubi się i nie ma szans na to aby sen się ziścił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ShittyKitty 31 Napisano Marzec 15, 2021 14 godzin temu, Nymphette napisał: Niska, skoro kolega się tym chwali xD Znając tą osobę to myślę, że chciał w ten sposób oczyścić atmosferę, bo faktycznie było jakoś dziwnie z jego strony ostatnio i to było wyczuwalne. No ale mimo, że mi to powiedział to nadal jest jakoś dzwinie. Niestety przerabiałam już takie historię a szkoda by mi było stracić go jako kolegę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach