centralia 4 Napisano Marzec 15, 2021 Cześć! Dostałam od znajomego kod rabatowy na urządzenie glo do wykorzystania w oficjalnym sklepie. KOD: MGMOR6PL 1. Wchodzimy na stronę sklepu: www.glo.pl 2. Tworzymy konto 3. Dodajemy urządzenie do koszyka. 4. Wpisujemy kod 5. Dostajemy rabat 10 zł i 2 paczki wkładów gratis. (normalna cena 59 zł) Co do urządzenia. Jest to podgrzewacz tytoniu który działa na tej samej zasadzie co iqos Przerzuciłam się z iqos i ogólnie polecam: -glo mniej śmierdzi - można się więcej napalić (dłuższe i mocniejsze wkłady) -wkłady są po 9,99 a nie 14 zł (dramat że jeszcze podnoszą cenę heetsów na 15 zł... !) - wiecej smaków Co do smaków: fajne owoce czerwone i ananas, mięta jest spoko chociaż trochę słaba, zwłaszcza jeśli ktoś palił granatowe heetsy W tej cenie nawet na próbę warto, zwłaszcza jeśli ktoś chce rzucić, palić mniej/taniej. Na początku jak to z podgrzewaczem trzeba się przyzwyczaić i dać płucom czas na dostosowanie, bo może na początku drapać gardło/dusić, ale po dwóch dniach używania już jest spoko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valentine28 0 Napisano Marzec 17, 2021 Dzięk za kod! Skusiłam się, jako że palę iqosa i faktycznie fajne to glo. Polecam bo warto ,zwłaszcza jak ktoś pali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polakola34 0 Napisano Październik 30, 2021 Super opcja tez przez stronę internetowa kupić, kupując z polecenia jest -30 zł plus dwie darmowe paczki, czyli urządzenie wychodzi za 10 zł A dodatkowo zbiera się punkty, za zakup urządzenia jest łącznie 25 punktów już zdobytych, które można wymienić np. na paczkę za 1 zł lub robić quizy i wymieniać na vouchery np. na platformie w wyjątkowym prezencie https://maszwybor.pl/r/SWRULUMTR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bajerant 0 Napisano Kwiecień 19, 2022 Mega polecam Glo! ale już nie ma maszwybor Wydaje mi sie, ze znalazłam tez najlepsza opcje na zakup glo -> kupic przez link polecający na stronie alterzone https://alterzone.pl/R/SWFCZRNHD Na start dostaje się 45 punktów plus zniżkę -30 zł na zakup podgrzewacza glo na stronie producenta czyli wychodzi 29 zł + dwie paczki neo a dodatkowo na stronie „alterzone” ładuje się 45 punktów i możemy je wymienić na paczki/vouchery do wyjątkowyprezent.pl itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach