Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

centralia

Glo Hyper lepszy niż Iqos

Polecane posty

Cześć! 
Dostałam od znajomego kod rabatowy na urządzenie glo do wykorzystania w oficjalnym sklepie.

KOD: 
MGMOR6PL

1. Wchodzimy na stronę sklepu: www.glo.pl 
2. Tworzymy konto 
3. Dodajemy urządzenie do koszyka. 
4. Wpisujemy kod 
5. Dostajemy rabat 10 zł i 2 paczki wkładów gratis. (normalna cena 59 zł)

Co do urządzenia. Jest to podgrzewacz tytoniu który działa na tej samej zasadzie co iqos 
Przerzuciłam się z iqos i ogólnie polecam: 
-glo mniej śmierdzi 
- można się więcej napalić (dłuższe i mocniejsze wkłady) 
-wkłady są po 9,99 a nie 14 zł (dramat że jeszcze podnoszą cenę heetsów na 15 zł... !) 
- wiecej smaków

Co do smaków: fajne owoce czerwone i ananas, mięta jest spoko chociaż trochę słaba, zwłaszcza jeśli ktoś palił granatowe heetsy

W tej cenie nawet na próbę warto, zwłaszcza jeśli ktoś chce rzucić, palić mniej/taniej. 
Na początku jak to z podgrzewaczem trzeba się przyzwyczaić i dać płucom czas na dostosowanie, bo może na początku drapać gardło/dusić, ale po dwóch dniach używania już jest spoko

Dzięk za kod! Skusiłam się, jako że palę iqosa i faktycznie fajne to glo.
Polecam bo warto ,zwłaszcza jak ktoś pali 🙂

Super opcja tez przez stronę internetowa kupić, kupując z polecenia jest -30 zł plus dwie darmowe paczki, czyli urządzenie wychodzi za 10 zł 🤩 A dodatkowo zbiera się punkty, za zakup urządzenia jest łącznie 25 punktów już zdobytych, które można wymienić np. na paczkę za 1 zł lub robić quizy i wymieniać na vouchery np. na platformie w wyjątkowym prezencie 🤩https://maszwybor.pl/r/SWRULUMTR

Mega polecam Glo! 🤩 ale już nie ma maszwybor 😞 Wydaje mi sie, ze znalazłam  tez najlepsza opcje na zakup glo -> kupic przez link polecający na stronie alterzone https://alterzone.pl/R/SWFCZRNHD
Na start dostaje się 45 punktów plus zniżkę -30 zł na zakup podgrzewacza glo na stronie producenta czyli wychodzi 29 zł 🙀🤩+ dwie paczki neo  a dodatkowo na stronie „alterzone” ładuje się 45 punktów i możemy je wymienić na paczki/vouchery do wyjątkowyprezent.pl itp  🔥