TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 16, 2021 Witaj nowy dniu! Życzę wszystkim, żeby był fajny, miły i przyjemny ...i produktywny oczywiscie, bo tylko wtedy może być fajny kiedy człek na nudę się nie skarży:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Marzec 16, 2021 1 godzinę temu, TwojaMuuza napisał: Witaj nowy dniu! Życzę wszystkim, żeby był fajny, miły i przyjemny ...i produktywny oczywiscie, bo tylko wtedy może być fajny kiedy człek na nudę się nie skarży:) Oczywiście że będzie też życzę miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 16, 2021 2 godziny temu, malinka 123 napisał: Miłego dnia, choć dla mnie widzę będzie smutny, bo wciąż bez niego.Nawet nie mam siły wchodzić tu znów, bo go nie widuję.Nie wiem na czym stoję, ciężko tak żyć. Zwariowałaś? Nigdy nie dopuszczaj do tego, aby facet stał się wyznacznikiem twojego humoru;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 16, 2021 Mój niestety jest mało produktywny dzisiejszy dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 16, 2021 23 minuty temu, malinka 123 napisał: Ale tak niestety jest . Jest na tyle na ile sama pozwalasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 16, 2021 21 minut temu, akimuszki napisał: Mój niestety jest mało produktywny dzisiejszy dzień. Hahaha, nic nie mów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 16, 2021 19 minut temu, TwojaMuuza napisał: Hahaha, nic nie mów Moze to przesilenie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 16, 2021 Przed chwilą, akimuszki napisał: Moze to przesilenie jest Mozee;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 16, 2021 6 minut temu, malinka 123 napisał: Nie chce tego komentować, czuję się bez życia i chce pobyć w ciszy. Zrób coś:) pobiegaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 16, 2021 27 minut temu, duży ogórek napisał: Dzień dobry, oj nie ładnie takich wyrazów używać. Muza jak u Ciebie? Dziekuje;) Suuuper! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 16, 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, malinka 123 napisał: Mam w dupie bieganie Ale czemu? bieganie powoduje uwalnianie się w organizmie endorfin i jesteś dzięki temu szczęśliwszy. Wiem, że tak trudno zacząć ale po biegu, stan duchowy nie do opisania;) spróbuj, proszee Edytowano Marzec 16, 2021 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach