eute 18 Napisano Marzec 16, 2021 Dlaczego? A teraz szukam go. Nawet nadałam ogłoszenie, ale nikt nie odpowiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 16, 2021 ja tam konto mam i wszzystko +18 ok do patrzenia i nawet pisac sobie mozna komętować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 16, 2021 Też mi wyskakują ograniczenia wiekowe ale jak wcisne obejrzyj w You Tube to już normalnie mogę obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 16, 2021 Mi działa , nie skomentuje jednak samego filmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 16, 2021 Może i dla szkół ale dzieci tego oglądać nie powinny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 16, 2021 1 minutę temu, superstraight napisał: No to trudno, bo w Belgii oglądają. Miałam na myśli takie naprawdę małe dzieci , tym większym raczej się nic nie stanie od takich filmów edukacyjnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 16, 2021 1 minutę temu, superstraight napisał: Takie naprawdę małe dzieci, gdy ich rodzice nie pilnują, to już po darknecie śmigają jak zawodowcy. Lepiej zobacz, co ten twój/a tam robi w tym telefonie. Ten mój nie posiada własnego telefonu , a z komputera korzysta tylko w mojej obecności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 16, 2021 4 minuty temu, Niby normalny napisał: miałaś jakiś fajny top Miałam. Wątpisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach