eute 18 Napisano Marzec 18, 2021 Dziś jest lepiej. Machnęłam na wszystko ręką. A WY jak się macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 18, 2021 A ja i nogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 18, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: A ja i nogą. Ale nie upadłaś przy tym, mam nadzieję?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 18, 2021 Przed chwilą, eute napisał: Ale nie upadłaś przy tym, mam nadzieję?! Na głowę. Ale to już dawno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 18, 2021 A łydka boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 18, 2021 9 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Na głowę. Ale to już dawno. A nie, to normalne, ja już kilka razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 18, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach