eute 18 Napisano Marzec 18, 2021 Dziś jest lepiej. Machnęłam na wszystko ręką. A WY jak się macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 18, 2021 A ja i nogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 18, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: A ja i nogą. Ale nie upadłaś przy tym, mam nadzieję?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 18, 2021 Przed chwilą, eute napisał: Ale nie upadłaś przy tym, mam nadzieję?! Na głowę. Ale to już dawno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 18, 2021 A łydka boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 18, 2021 9 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Na głowę. Ale to już dawno. A nie, to normalne, ja już kilka razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 18, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 18, 2021 Suuuper!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach