Kamilllka92 0 Napisano Marzec 20, 2021 Cześć dziewczyny pomóżcie mi proszę i powiedzcie co może oznaczać taki wynik testu https://iv.pl/image/img-20210319-105601.GtdYLwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiosenka 676 Napisano Marzec 20, 2021 Moim zdaniem dwie rzeczy. 1. Bardziej prawdopodobne test jest uszkodzony 2. Troszkę mnie prawdopodobny źle rozmieścili markery kontrolne i jesteś w ciaży. Ile dni po spodziewanym okresie jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilllka92 0 Napisano Marzec 20, 2021 2 godziny temu, Kamilllka92 napisał: Cześć dziewczyny pomóżcie mi proszę i powiedzcie co może oznaczać taki wynik testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilllka92 0 Napisano Marzec 20, 2021 29 minut temu, Wiosenka napisał: Moim zdaniem dwie rzeczy. 1. Bardziej prawdopodobne test jest uszkodzony 2. Troszkę mnie prawdopodobny źle rozmieścili markery kontrolne i jesteś w ciaży. Ile dni po spodziewanym okresie jesteś? Okres powinnam mieć 1 marca i dostałam 5 marca plamienie tylko które trwało 2 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiosenka 676 Napisano Marzec 20, 2021 W takim razie ja zrobiłabym drugi test ciążowy a w poniedziałek beta hcg z krwi i będzie wszystko jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach